” Makin besar makin cantik anak-anak d4ra Diana Amir.. ” – Netizen

Wajah Anak-Anak Perempuan Diana Amir Cur1 Tumpuan Peminat. Yang Sulung C0py Paste Wajah Mommy Sangat. Cantik Dan Comel !!

Nurdiyana binti Amir Hashim atau lebih dikenali dengan nama Diana Amir sudah lama menyepi dari dunia seni. Diana kini menumpukan perhatian kepada keluarganya selepas Diana berhijrah dengan berhijab sepenuhnya.

Meninjau ke akaun Instagram, Diana ada berkongsi gambar-gambar anak-anaknya. Diana berkahwin dengan Habibbullah dan dikurniakan tiga orang cahaya mata. Antara p0sting yang mencur1 perhatian peminat ialah wajah terkini dua anak perempuan Diana.

Khaulah Al Azwar dan Khadija Azzehra merupakan nama anak perempuan Diana. P0sting Khaulah dan Khadija memakai hijab telah menerima banyak respon kerana kecomelan wajah mereka berdua. Ramai peminat menyatakan wajah Khaulah adalah paling seiras dengan Diana.

Khaulah kini sudah berusia 6 tahun dan Khadija pula sudah berusia 4 tahun. Kedua-duanya semakin membesar dan semakin cantik. Lihatlah ibubapa mereka  yang cantik dan juga handsome. 

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai bersetuju bahawa wajah anak perempuan sulung Diana sangat seiras dengan wajahnya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Masya Allah tabarakallah comel2 dua2 nya SubhanAllah bagus sangat dari kecil dah diajar untuk menutup aurat dgn sempurna yg sesuai untuk kehidupan diakhir zaman.. “

” Comel dua beradik nie.. semoga menjadi anak2 Yang solehah yg beriman Dan bertaqwa Dan dapat membawa kedua orang tua kedalam syurga firdaus Nya Yang paling tinggi Aamiin ya Rabbal’alamin.. “

” SubhanaAllah manisnya Khawlah dan Khadijah.. Lawanya khawlah. Makin lama iras muka mommy dia. Suara pun sama.. “

” Comelnya.. makin besar makin cantik anak2 d4ra dianaamir .. MasyaAllah Tabaraokallah.. SejUk je mata memandang.. Cantik NY khawlah.. “

” MashaAllah Canteknya.. Khawlah senyum mcm mummy sgt .. Mashaallah khawlah, mini u betul.. semoga keduanya menjadi anak solehah.. “

” Cntiknya ank2 kak diana.. Kakak sebijik ummi dia..  Makin besar makin sama muka mcm mummy.. Sebiji muka mummy la khawlah. Ni style aunty irma hasmie ke tuu.. “

Bak kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Semoga Khaulah Al Azwar  dan Khadija Azzehra membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia mahupun di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Amir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..