” Patut la baik semua, mummy dah standby rupanya. Siap jelingan tak?.. ” – Netizen

K0ngsi Gambar Sempena Syawal, Gambar Datin Zizie Izette Bersama Anak-Anak Jadi Tumpuan Ramai. Siap Bagi Tips Lagi Macammana Nak Mudah Bergambar dengan Anak-Anak Kecil. Terbaikย !!

Setelah sebulan berpuasa, akhirnya tibalah hari raya. Hari yang ditunggu-tunggu untuk meraikan kemenangan selepas berpuasa sebulan di bulan Ramadhan. Paling teruja untuk berhari raya pastinya kanak-kanak yang di fikirannya cuma ada keseronokan dan kegembiraan.

Walaupun Aidilfitri tahun ini disambut dalam PKP, namun bagi Datin Zizie Izette, ini tidak membant0tkan mood persediaannya untuk meraikan kedatangan Syawal. Seperti ibu-ibu lain juga, persediaan pakaian adalah antara yang utama untuk kelihatan cantik di pagi raya.

Datin Zizie yang mempunyai 5 orang cahayamata ini memang ri0h dengan berbagai-bagai keren4h si comel. Masing-masing semakin membesar dan linc4h, buat Datin kadang-kadang jadi tidak sempat tangan dalam mengaw4l. Apatah lagi untuk bergambar sekeluarga sebagai tanda kenangan Aidilfitri.

Menerusi akaun Instagram, Datin Zizie Izette telah berkongsikan beberapa keping gambar beliau bersama anak-anaknya pada 1 Syawal. Anak-anak beliau yang semuanya comel nampak sangat behave dan bijak memberikan gaya masing-masing. Rupa-rupanya ada tip khas dari Datin Zizie untuk mengaw4l anak-anak.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar ini mendapat perhatian dari ramai. Antara komen-komen mereka :

” Steady haha. Siap jelingan tak?.. “

” Hahaahah! Mommy hanger kanggg smua. Selamat hari raya akak.. “

” Memang win picture last tu.. “

” Hangerrr tak boleh blaaa hahaha.. “

” Cantiknyaa macam fairy god mother with lil fairy.. “

” Selamat Hari Raya. Hahahah picture last win.. “

” Gambar last tu paling rare. Ni mesti anak-anak tak reti duduk diam.. Tu yang mummy pegang hanger. Selamat hari raya.. “

” Hahaaha ok tips tu kelakar.. “

” Alamak.. Patut la baik semua, mummy dah stanby rupenye.. Selamat hari raya datin.. “

Bila ada anak kecil yang ramai memang agak suk4r untuk mendapatkan gambar yang cantik. Apatah lagi masing-masing aktif dan las4k. Tip bernas dan mungkin boleh digunapakai untuk raya akan datang. Apapun, di kesempatan ini kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari raya dan semoga Datin Zizie sentiasa bahagia bersama anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..