” Alahai bijaknya abang jaga adik, adik nak ne,nen.. ” – Netizen

Video Aqeef Anaqi Pujuk Adiknya, Ayra Aryssa Menang1s Buat Ramai Yang Memuji. Amboi Sayang Sungguh Abang Dekat Adik Yer !! 

Gelag4t anak sulung pasangan pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli sering mencur1 tumpuan ramai. Kini sudah pun bergelar seorang abang,  Aqeef Anaqi dilihat sangat matang daripada usianya dan keletahnya bersama adiknya Ayra Aryssa turut menghiburkan.

Ada sahaja video dan gambar adik beradik ini telah dikongsikan oleh kedua ibu bapa mereka di laman media sosial untuk tatapan buat peminat-peminat. Meskipun masih kecil, jangan sangka kedua-dua anak Amar dan Amyra ini turut mempunyai peminat mereka yang tersendiri.

Anaqi yang kini telah pun berusia berusia 3 tahun kelihatan sangat kacak dan kemas, malah pertuturannya sangat sopan. Manakala adiknya pula, Ayra sangat comel dan temb4m. Beruntung betul pasangan ini memilik sepasang anak yang sangat comel.

Menerusi Instagram aamyra.amar telah berkongsi satu video yang memaparkan gelag4t Anaqi bersama adiknya Aryssa. Namun kelihatan Aryssa telah menang1s dan cuba ditenangkan oleh Anaqi dengan memasukkan put1ng ke dalam mulut adiknya itu.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

View this post on Instagram

Syg abg niiii 😍

A post shared by AMYRAMAR'S FAMILY FANS (@aamyra.amar) on

Perkongsian video tersebut membuat rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t Anaqi yang sedang memujuk adiknya yang menang1s itu. Antara komen-komen tersebut :

” Camner tu nak pujuk adik,  serba serbi x kene tu.. “

” Alahai bijaknya abg jaga adik, adik nak nen3n.. “

” Hebat nya abg Anaqi, tenang je dgr adk mng1s, kalau auntie ni dh ikut ngis skali.. “

” Pandai abg pujuk adik.. Masya Allah sweetnye.. “

” Alolo pandai abang jaga adik yer tp ngaper adik nang1s tu.. Abg nyanyi lah, mesti adik suka .. “

Alahai pandainya Anaqi pujuk adik menang1s, sabar betul tengok Anaqi melayan Aryssa. Memang seorang abang yang sangat sayangkan adiknya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga kedua-duanya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh dan solehah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aamyra.amar

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..