Connect with us

Artis / Selebriti

” Alaa comelnya baby bump Mira.. ” – Datin Paduka Eina Azman

Gambar Terbaru Mira Filzah Bersama Suaminya, Wan Emir Astar Di Sebuah Majlis Perkahwinan Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Nampak Jelas Baby Bump Mira, Cute Mommy To Be Ni !!

Sekitar pada bulan Januari yang lalu, Mira Filzah ada berkongsikan khabar gembira buat peminat tentang kehamilannya. Pada ketika itu Mira memaklumkan dirinya bakal memasuki trimester ketiga dalam sedikit masa lagi, berita ini membuatkan ramai peminat Mira teruja.

Pada perkongsian terdahulu, Mira ada berkongsikan peranga1nya yang tidak suka bergambar kecuali untuk urusan kerja sahaja. Tambahan lagi pemilihan pakaian yang dipakai membuatkan peminat tidak menyedari Mira sedang berbadan dua.

Meninjau entry terbaru Mira, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Mira bersama Emir di sebuah majlis perkahwinan. Memakai busana sedondon warnanya, Mira nampak berseri-seri dan gembira.

Ini pertama kali bagi peminat dapat melihat dengan jelas baby bump Mira. Nampak comel sahaja perutnya dan tidak terlalu besar. Peminat juga sudah tidak sabar untuk melihat wajah EmirAmirah junior ini yang dijangka bakal lahir dalam beberapa bulan saja lagi.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Baru beberapa jam sahaja dikongsikan, posting oleh Mira ini telahpun meraih lebih 140 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Alaa comelnya baby bump Mira.. ” – Datin Paduka Eina Azman

” Comel g1la Mira, ahh so happy for you. Makin nampak baby bump tu, cutenya perut dia. Makin berseri-seri ibu mengandung ni.. “

” Eh nampak jelas baby bump dia la, comelnya. Take care sis Mira, jaga kandungan elok-elok. Tak sabar nak tengok Mira junior.. “

” Baru nampak baby bump nya.. comel je… semoga dipermudahkan segala urusan Mira sehingga selamat melahirkan nanti.. “

” Dah nampak perut, comelnya so cute. Eyy tak sabar nak tunggu baby Mira lahir, mesti comel macam ibunya jugak.. “

” Can’t wait to see emiramirah junior, cantiknya Mira. Comel je baby bump Mira, kiut miut. Stay safe Mira.. “

” Dah lama tak tengok Mira senyum macam ni. Baby bump comelnya, macam girl je hehe. Makin cantik mommy to be ni.. “

Makin teruja peminat jadinya apabila melihat baby bump Mira ini. Semoga kandungan Mira sihat-sihat selalu dan membesar dengan baik. Buat Mira, jaga diri dan semoga sentiasa dalam lindungan Allah dan dijauhi daripada sebarang mus1bah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT