Connect with us

Artis / Selebriti

” Ala comel, nak menyanyi juga tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Ayash Affan Menyanyi Sambil Menonton Video Nyanyian Dato’ Siti Nurhaliza Raih Perhatian Ramai. Alahai Comel Betul Ayash, Dah Pandai Nak Ikut Menyanyi Sekali !!

Meninjau ke akaun Instagram Amy Salmi, perkongsian video terbaru Ayash Affan telah meraih perhatian ramai. Ayash kini tinggal bersama neneknya iaitu ibu kepada Shuib sementara ahli keluarganya yang lain pergi bercuti di Semporna, Sabah.

Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan gelagat Ayash sedang mendengar lagu nyanyian Dato’ Seri Siti Nurhaliza dan lagu ini sering dinyanyikan oleh Watie Hanifiah ketika mendodoikan Ayash. Kerana selalu mendengar lagu ini, Ayash sudah meminati lagu tersebut.

Nampaknya Ayash juga sudah pandai untuk mengikut rentak lagu tersebut. Ayash begitu melayan lagu ini sehingga mengoyang-goyangkan badannya. Alahai, comel betul Ayash. Semestinya nenek Ayash berasa terhibur setiap hari melihat Ayash.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Semakin Ayash membesar semakin ramai yang ger4m melihatnya. Ayash lah penghibur hati nenek apabila tinggal bersama neneknya ini.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Daripada awal pregnant suka tengok ayash.. semoga baby nanti comeiii mcm ayash.. Comel nya lah bdk ni.. geram tgk.. “

” Semalam ada mkn kat azhar corner ye bawa ayash.. Babyboy nya nenek tengok apa tuh? Ayash budak comee.. Ayash chomellll.. “

” Bkn main ghalit tengok tab ye Ayash.. Nenek mana ? Ayash tk ikut dady… Geyamm kt Ayash Kentang nenek amy_salmi nihh ..Gebooo .. “

” Ayash anak ibu, daddy, mummy, nenek, ode yang beetuah nie.. kesian tgk ayash sorg2 rdu abg kakak tu ni bmain.. Teringin nk peluk cium Ayash.. comel.. “

” Ala..Comey ..nak menyanyi jgk tu.. Suara nnek amy_salmi pn sdp tu.. Semoga Ayash Comel menjadi seorg anak cerdik pandai dlm RahmatNYA sntsa ya.. “

” Love u baby Ayash. ayashhhh nyanyi sama nenek yer.. Comeyynya ayash sbiji abg uwais.. Arwah ibu pasti gembira kat Sana.. “

” Alhamdulillah… kesian nyer dgn ayash…. nsb ada rami yg hiburkn dia…. share kasih syg dgn ayash… syukur… tenang arwah siti d sana.. “

Alahai, makin besar makin bijak Auash ni. Semestinya Ayash tidak sabar menantikan kepulangan ahli keluarganya daripada bercuti. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ayash Affan membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik serta soleh. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amy Salmi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT