” Aku cemb0ru dengan Johan kerana dapat bergambar dengan BTS.. ” – Zizan Razak

Muatnaik Gambar Lama Bersama Johan Raja Lawak, Perkongsian Zizan Razak Buat Ramai Terhibur. BTS Tang Mana Tu Zizan, Hahaha. Respon Peminat Juga Begitu Mencuit Hati !!

Pelakon dan Pelawak popular, Mohammad Razizan Abdul Razak atau lebih dikenali sebagai Zizan Razak memang terkenal dengan sikapnya yang suka bergurau dan melawak. Di laman Instagram miliknya, Zizan memuat naik foto lamanya bersama Johan Raja Lawak bersama kapsyen yang menarik minat para pengikutnya.

Kapsyen yang ditujukan kepada Johan sangat mencuit hati sesiapa yang membaca. Apatah lagi apabila Zizan menyamakan dirinya dengan ahli kumpulan BTS. Jika dilihat daripada gambar di bawah, kesemua anggota BTS mempunyai fesyen rambut yang agak serupa dengan rambut Zizan dalam gambar yang dimuat naik oleh Zizan.

Untuk rekod, Kumpulan BTS juga turut dikenali sebagai Bangtan Boys merupakan sebuah band Korea Selatan yang paling berpengar0h dan popular di seluruh dunia. Boy band ini dianggotai oleh tujuh orang. BTS menjadi keg1laan anak-anak muda zaman kini termasuk di kalangan peminat dari barat.

Dalam gambar yang dikongsikan, Zizan mengayakan style rambut ala-ala BTS dengan memakai t-shirt berlengan pendek bersama vest tanpa lengan. Peminatnya berseloroh mengatakan gayanya seolah-olah seperti Jungkook, salah seorang daripada ahli kumpulan BTS.

Jom baca perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, rata-rata peminat terhibur dengan entri yang dimuat naik oleh Zizan dan ada yang mengusik Zizan. Antara komen-komen peminat :

” Ni bukan BTS ni TBS hahahahahah.. BTS ters1lap 0perate kt hidung.. alhamdulillah BTS yang tu duduk Malaysia senang skit nak jumpa.. “

” BTS sangat.. BTS bel4h bukit kepong.. BTS.. Bandar tasik selatan ke boss…. BTS bang.. BTH laa BESAR TAK HIDUNG.. hahaha just kidding.. “

” Johan tak pernah tidak mengecew4kan peminat, boleh bergambar dengan Ariel petepan lg tu.. Zaman2 aril AF7 ke ni.. “

” Jozan.. Korang hilang mana, Lama menghilang..  siapa jual token di funfair.. Rambut tu tak rindu ke.. muka sampai sekarang sama beza ada janggut dengan takde..”

” Kumpulan BTS tahun bila ni.. Tang mane yg sm tu.. Hahahaha adoilaaa prasan ter0kkkk.. Jungkook ker tuu.. Park Zizang.. “

” Caption bley buat org tawa dlm tang1san.. Hahahahahhahahahahaha okay.. Bukan BTS.. ni KWSP.. BTS darkweb.. ni jungkook made in china ke apa.. “

” Rambut japanese jaman dulu.. location pot0ng rambut plis.. Hensem berabis jo..  Ingt deraman hidung sakni.. mcm carton network.. Hahahaha.. “

Peminat-peminat BTS  yang dikenali sebagai Army, jangan mar4h yer. Zizan bergurau sahaja. Jangan ambil perkara ini sebagai satu benda yang ser1us. Hidup perlu kepada gurauan kerana ia menjadi sumber kepada senyuman dan keceriaan. Gurauan perlu untuk menyunt1k kegembiraan dalam diri dan orang lain.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizan Razak, BTS

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..