“ Lucu betul, hilang tek4nan kerja kalau customer happy macam ni.. ” – Netizen

Video Gelagat Zulin Aziz Ketika Memesan Makanan Secara Drive Thru Buat Ramai Yang Terhibur. Part Zulin Buat Suara Tu, Alahai Kelakar. Sampai Cashier Tu Pun Gelak !!

Zulin Aziz merupakan seorang selebriti Malaysia yang dikenali ramai. Penampilan terbarunya yang kelihatan semakin langsing mencur1 perhatian peminat. Zulin bukan sahaja cantik orangnya, malah dirinya juga seorang yang menghiburkan terutama orang-orang di sekelilingnya.

Meninjau ke akaun Instagram Zulin, satu perkongsian video yang memaparkan gelag4tnya ketika order makanan McDonald secara drive thru dalam keretanya membuat ramai terhibur. Pertanyaan Zulin berkaitan ice cream dengan gayanya yang kelakar memesan makanan itu turut mencur1 perhatian netizen.

Apa yang menarik, Zulin kelihatan lucu apabila dirinya seakan menyanyi dan suaranya yang begitu teruja ketika memesan makanan. Malah, kedengaran juga cashier itu turut ketawa apabila mendengar suara Zulin memesan makanan. Pastinya pekerja di situ turut terhibur dan memahami pelbagai jenis rag4m customernya.

Zulin yang mengenakan hijab berwarna biru cair dan memakai kaca mata dan ditemani oleh seseorang dalam keretanya. Malah, rakannya juga turut ketawa melihat gelag4t Zulin yang suka bergurau itu. Alahai, ada-ada sahaja gelag4t Zulin yang bikin ramai gel1 hati ya.

Jom kita tonton video di bawah :

Ramai yang terhibur menonton video Zulin ini dan perkongsiannya ini mendapat pelbagai banyak reaks1 positif daripada peminat. Malah, ada juga yang meminta sambungan video kedua penuh untuk Zulin kongsikan lagi kepada mereka. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Hahaha kak hg buat lawak aihh.. Sambungan tak de ke.. Adeh.. h1lang stress keje kalo customer hepi2 gni.. Kah2… Tak pernah tak lawak.. Layan je adik tu.. ”

“ Masok air akak ni.. Halahhhh haha.. Ingat dato’siti takdi.. Smbungan video nak tgk ahhha muka bdk tu mesti tkj0t ahhaha.. Buat hal eekkk ayu shahirah tgk ni.. Hilang ngantuk aku.. ”

“ Ahahahah lucu betul lah zulin.. Ad0iii terhiburrrr.. Eskem sunday di hari monday kahkahkah.. Ni mcm nabila huda buat kat adik mcd.. Kau buat hall kak haha.. ”

“ Aku rasa nk heny4kkk ko zulinnnnnn haha.. Suka eskrem sunday jugak.. Terbaek la kak zulin haha nnti nk buat jgk la.. Adik mcd tau tak tu kak zulin yg order.. ”

“ Hahahahahha ya Allah, aku nk suko ni.. Hahahah aku ulang banyak kali doh.. Sampai kaunter depan takde video ke.. ”

“ Baru nak tengok ape reaks1 budak mcd tu..  Takde pulak.. Haha.. Hahahaa g1lerrr.. Hahaha nasib dah siap mkn.. Kalau tak bersembur.. Hahahahaha ish laaa dia boleh buat.. ”

“ Skli mau tekez0t dia tgk customer yg order tadiii.. Hahaha.. Salah tu tak pe.. Amal jariahhhhhh.. Untung la banyak peminat hahaha.. Seronokkk semua dapat jumpa zulin.. ”

Alahai, ceria sungguh Zulin orangnya. Secara tidak langsung, menceriakan seseorang boleh mengh1langkan tek4nan dan memberi aura positif kepada kita. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Zulin sentiasa sihat, terus berjaya dalam bidang yang diceburi dan terus menghiburkan peminat-peminatnya.

Silakan SHARE..

Sumber: IG zulinaziz

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..