” Adoi banyak akal customer ni. Messy la, don’t like it la, fussy sungguh.. ” – Netizen

Video Nur Aurora Didandan Rambutnya Menjadi ‘Curl’ Oleh Ibunya, Diana Danielle Buat Ramai Terhibur. Amboi Aurora Banyak Sangat ‘Complaint’, Sabar Je Lah Mommy D !!

Pelakon berdar4h kacukan, Diana Danielle antara pelakon berbakat besar yang menjadi perhatian peminat. Lebih mesra dipanggil D, isteri kepada aktor Farid Kamil ini memiliki wajah jelita dan senyuman yang manis. Diana sudahpun mempunyai dua orang anak hasil perkahwinannya ini yang diberi nama Muhammad dan Nur Aurora.

Diana melayani anaknya ini dengan penuh kelembutan dan kasih sayang. Dibesarkan tanpa kasih sayang daripada seorang ayah, Diana pernah berceritakan kisah sed1h hidupnya ini di rancangan Rumah No 107 beberapa bulan lalu. Kehadiran Farid mengisi kesunyian hati Diana dan Farid disifatkannya the best man dalam kehidupannya itu.

Seperti kebanyakan selebriti lain, Diana juga telah mewujudkan akaun Instagram khas untuk kedua-dua anaknya. Gambar-gambar dan juga video-video gelagat Muhammad dan Aurora turut sering dikongsikan oleh Diana dia akaun Instagram mereka.

Menerusi akaun Instagram Diana Danielle, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anak perempuannya, Aurora yang sedang didandan. Aurora yang meminta supaya Diana menukar rambutnya menjadi Curl style membuat aksi yang mencuit hati.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aurora yang mulutnya tidak hent1-hent1 dengan komplen ini menghiburkan. Alahai comel sangat Aurora punya reaksi muka tu. Antara komen-komen mereka :

” Bestnya mummy buat rambut curl for aurora.. “

” Ahahaha after so many complaint, she left the salon with happy jumpy feet.. “

” Dah siap tros lari tak bayarrrr, Aurora bayar upah mommy dulu.. “

” Fussy customer but so cute. Ger4m tengok muka comel tu.. “

” It’s messy! I’m not done aurora. Laju je D jawab complain hahaha.. “

” Hopeful i tak dapat customer fussy macam ni. Siap je terus blah hahahha.. “

” Fussy eh awak Aurora. Kemainn Aurora siap banyak komplen hahahaha.. “

” She go garang! Hahaha Anak dara dh pandai nk melawa.. Aurora fussy customer, soooo cute auroraaaa.. ”

” Adoi banyak akai customer ni. Messy la, don’t like it la, fussy sungguh.. “

Alahai pandai melawa sudah anak dara Diana ni, muka happy betul bila rambut sudah terbentuk Curl seperti yang diinginkannya. Yang lucunya lepas dah komen macam-macam, boleh jalan macam tu je. Kes1an mommy tadah tangan minta upah. Apa pun, semoga Aurora membesar menjadi anak yang solehah dan menyenangkan hati kedua ibu bapa kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Danielle

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..