” Ad0i, macam mana boleh lekat kat kepala tu Anaqi.. ” – Netizen

Video Sesuatu Melekat Di Rambut Anak Amyra Rosli, Aqeef Anaqi Buat Ramai Terhibur. Wahhhh Dia Boleh Buat Relaks Je, Tak Berasa Bersalah Langsung Muka Anaqi Pada Mommy. Habislah Rambut Tu !!

Kanak-kanak yang sedang membesar pastinya mempunyai pelbagai kerenah dan sikap yang tidak dijangkakan. Pada usia seawal 1 tahun lagi, kanak-kanak mula suka untuk explore dan mencari apa sahaja benda yang mereka boleh main di sekeliling.

Aqeef Anaqi merupakan anak sulung kepada pasangan selebriti Amyra Rosli dan Amar Baharin. Anaqi kini berusia 3 tahun dan kanak-kanak seusia ini sememangnya sangat gemar bermain dan juga aktif. Apabila bermain minda kanak-kanak akan berkembang pesat dan lebih banyak sel dapat dihubungkan dengan baik.

Menerusi satu akaun Instagram, beberapa video telah dikongsikan di mana ia memaparkan apa yang berlaku kepada Anaqi ketika bermain. Sebuah keretapi permainan Anaqi telah melekat di rambutnya dan tayar permainan tersebut melilit rambut Anaqi yang panjang.

Namun apa yang mencur1 perhatian ialah Anaqi dilihat seperti tidak kisah dan terus bermain walaupun permainan tersebut melekat di kepalanya. Pastinya sebagai seorang ibu sangat susah hati bagaimana hendak menanggalkan permainan tersebut. Alahai, nak kena p0t0nglah rambut Anaqi yang comel tu.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk video seterusnya.. )

View this post on Instagram

Adoiii lh abgg 🤣🤣nak tau berjaya ke x tunguuuuu hahahah

A post shared by AMYRAMAR'S FAMILY FANS (@amyramarr) on

Video seterusnya, berjaya ke tidak untuk mencabutnya :

View this post on Instagram

Taraaaaaaaaa 🤣

A post shared by AMYRAMAR'S FAMILY FANS (@amyramarr) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Anaqi yang begitu relaks seperti tiada apa yang berlaku. Antara komen-komen mereka :

”  Mcm mna boleh jadi gitu anaqi.. Ger4mm tgk comey sgt ni.. “

” Oh Abg Anaqi.. My kids pun selalu jadi cenggini masa diorang kecik2x dulu… “

” Handsome lah abg mkin besar mkin hansome.. “

” Masya Allah…. abg… pasai pa la lori pi sangkut kt rambut… “

” Adooii mcm mn bleh lekat kat kepala tu anaqii.. bergulung2 roda kt rmbut..Adoi hbisla rambut handsome boy.. “

”  Adoiii la anakk.. makin comel disitu… ger4mnya tgk… best nya kalau dpt main ngan abg.. “

” Kena gunting lh nmpk nye rambut abg anaqi… sak1t tu klau nk try kuarkn rambut.. tu .. lbh baik gunting trus pendek je.. amyramar… saba je lh… mommy.. “

Wah, memang hebat kerana Amyra berjaya juga mencabut permainan itu tanpa perlu meng0rbankan rambut Anaqi. Nasib baik Anaqi mempunyai seorang ibu yang penyabar. Diharap selepas ini Anaqi lebih berhati-hati ketika bermain dan tidak membuat sesuatu yang tidak dijangkakan seperti itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli, Amyramarr

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..