Connect with us

Artis / Selebriti

” Ad0i la Jep, power betul kau bahan si Mira ni.. ” – Netizen

Sedutan Video Lakonan Mira Filzah Bersama Jep Sepahtu Di Sepahtu Reunion Live 2022. Boleh Tahan Suara Mira Menyanyi, Part R1sau Buai Jat0h Tu Lawak Betul. Episod Paling Menggeletek Hati !!

Sepahtu Reunion Live 2022 terus mendapat tempat di hati peminat dan antara rancangan yang ramai penontonnya. Bagi episod minggu ini, pelakon yang baru sahaja bergelar ibu, Mira Filzah pula dijemput sebagai artis jemputan.

Mengembalikan semula watak Tapan yang pernah viral suatu masa dahulu, lakonan Jep tidak menghamp4kan dan dinanti-nantikan oleh penonton. Meninjau akaun Instagram Zon Lawak, telah dikongsikan beberapa sedutan video yang memaparkan episod berjudul Tapan Yang Tersak1ti.

Penuh perasaan namun penuh dengan lawak yang bersahaja, gandingan Jep, Rahim, Ilya dan Ebby Yus membuatkan penonton tidak kering gusi dari awal sehingga ke akh1r babak. Mira Filzah menambahkan lagi rencah dalam persembahan kali ini.

Jarang dapat mendengar suara Mira menyanyi secara live, namun episod kali ini suara Mira menyanyi dapat didengari. Mendendangkan lagu dangdut berjudul Cintaku 100%, gelekan Jep juga membuatkan penonton terhibur. Itu belum lagi part Jep bermain buaian, sampai cu4k Mira dibuatnya, hehe.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak)

Persembahan yang menghiburkan ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Part ni la aku gelak besar haha. Jep no counter, Tapan buat perang1i betul la haha, berdekah aku ketawa oii.. “

” Episod kali ni paling mantap, haha pec4h perut bila tengok gelagat Tapan. Tapan buat hal, Sariyanti cantik tak haha.. “

” Haha kaw kaw ek Jep, betul betul comeback ni Sepahtu Reunion Live. Jep Jep, suka tengok Jep menari. Style otai-otai menari.. “

” Best lah suara Mira tapi terfokus pada Jep punya gelek tu haha. The best episod, memang betul betul pec4h perut dibuatnya.. “

” Ger4m je aku tgok jep kat belakang tu. Rsa nak kejau dgn penyapu kont0t haha. Nyanyi live sedaplah Mira, ngam dengan Jep.. “

” Pandai Mira nyanyi. Pec4h perut semalam gelak si Tapan ni haha. Lawak g1la semalam punya episod dari awal sampai hab1s tapi kes1an Tapan.. “

” Padu betul ayat kau Tapan.. ad0iii la Jep… Power betul kau pan4h si Mira ni erk.. best dengar suara Mira.. “

Comeback Tapan yang menggamatkan suasana dan membuatkan hilai ketawa tak hent1 kedengaran memenuhi segenap auditorium. Apa-apa pun, teruskan berkarya Sepahtu dan menghiburkan penonton tidak hanya di auditorium malah di rumah juga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zon Lawak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT