” Abahnya yang lebih goyang nampaknya. Yeay kemain. Happy birthday Muntin.. ” – Netizen

Sariyanti Kongsi Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Dariya Inara Yang Kedua. Gelagat Dan Penampilan Jep Sepahtu Jadi Perhatian. Handsome Stylo Jep !!

Pasangan Jep Sepahtu dan Sariyanti antara pasangan yang menjadi kesayangan peminat. Sikap mereka yang sentiasa sopan dan menjaga tutur kata buat ramai yang kagum. Membina mahligai bahagia atas dasar cinta, pasangan ini sudahpun dikurniakan seorang puteri diberi nama Dariya Inara.

Tanggal 25 April 2 tahun lalu lahirlah pujaan hati Jep dan Sari ini. Membesar dengan cukup sempurna, Dariya anak yang cukup comel dan tidak banyak ragam. Melihat Dariya umpama melihat Jep dalam versi perempuan. Betul-betul mengikut wajah Jep. Hinggakan peminat menggelar Dariya sebagai mini Jep.

Beberapa hari lalu, pasangan ini dilihat memberikan sahabat-sahabat terdekat makanan sempena bakal menyambut Ramadhan dan sempena hari ulangtahun Dariya. Semalam genaplah usia Dariya 2 tahun. Walaupun tiada sambutan besar-besaran dan hanya disambut bertiga, kemeriahan tetap dirasai apabila berada bersama insan tersayang.

Menerusi akaun Instagram, Sariyanti telah berkongsikan beberapa keping gambar dan video yang memaparkan sambutan ulangtahun Dariya. Disambut dengan penuh ceria walaupun hanya bertiga, Dariya terlihat sangat comel tersengih suka dengan kek hari jadinya itu. Penampilan dan gelagat lucu Jep juga turut menjadi perhatian netizen. Wah kemas betul Jep !

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Jep bersama Sari dan Dariya ini. Antara komen-komen netizen :

” Yeayy… Abah ikat rambut… “

” Happy birthday Dariya! Muke ayah sangat ni.. “

” Yay! Birthday kita sama! Happy birthday Dariya! Be strong & keep going okay besar nanti. Semoga dilindungi Allah and jadi anak yang soleha dan kelakar macam abang jep hehehehehe.. “

” Happy birthday muntin!.. “

” Happy Birthday Dariya!!! Jep nampak lain la.. “

” Abahnya yang yeay kemain.. “

” Sarah hahnye tertinggal.. Hihi.. Abah yang lebih ni happy dia.. Happy birthday dariya.. “

” Abah dia yang lebih goyang nampaknya.. “

Yeayy happy birthday Dariya. Alhamdulillah genap 2 tahun usianya. Cahaya kegembiraan Abah Jep dan mummy Sari yang tiada tolak bandingnya. Happy betul muka Jep tengok gaya excited tu comel je perangai. Handsome pulak rambut berikat macam tu, ala-ala Ben Amir gitu. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir dan semoga Dariya sentiasa di bawah lindungan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sariyanti by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..