” Rasa macam dapat anak pertama je dia punya excited bila dia bagi 2 calit kat situ.. ” – Dr Erin

Isteri Kedua Da’i Farhan, Dr Erin Kongsi Berita Gembira Sedang Hamil Anak Ke 9. Wahhh Baby Aura Ke 19 Ke Tu. Alhamdulillah Rezeki Ramadhan, Tahniah !!

Kisar Aura 19 membuatkan namanya menjadi sebutan. Diberi nama Noorainul Naqim Mohd Radzi atau dikenali sebagai Dr Erin, beliau menjadi tular setelah menikahi Da’i Farhan. Penikahan mereka yang berlangsung di Tanah Suci menjadi viral namun itu semua sudahpun berlalu.

Baik Dr Erin dan bekas isteri Da’i Farhan yang pertama sudahpun berdamai. Dr Erin kini bahagia dengan kehidupannya bersama Da’i Farhan dan anak-anak. Sudahpun mempunyai 8 orang anak hasil dari perkahwinannya yang terdahulu, Dr Erin seorang ibu tunggal yang cekal dalam memelihara anak-anaknya itu.

Tidak pernah menyangka akan bertemu jodoh dengan suami orang pada ketika itu, Dr Erin redha dengan ketentuan takdir dan segalanya diharungi dengan tabah. Terkini Dr Erin memberikan khabar gembira apabila dirinya sah hamil. Walaupun ini sudah pun anak yang ke 9 namun kegembiraannya sangat terasa.

Menerusi akaun Instagram, Dr Erin telah berkongsikan sekeping gambar yang memaparkan keputusan pregnancy test beliau. Siapa sangka Allah memberikan rezeki untuknya bakal cahayamata baru. Lebih menggembirakan ianya anak pertama beliau bersama Da’i Farhan. Alhamdulillah !

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen gembira dengan perkhabaran ini. Antara komen-komen netizen :

” Alhamdulillah rezeki.. Tahniah and takecare.. “

” Rezeki Ramadhan.. Tahniah puan.. “

” Alhamdulillah tahniah erin.. “

” Congratulations dr. Jaga kesihatan ya and selamat berpuasa.. “

” Alhamdulillah.. Semoga Allah menjaga puan dan kandungan.. “

” Tahniah doktor. Anugerah ke 9 ye.. “

” Alhamdulillah rezeki dari Allah.. “

” Wahhh , tahniah dr Erin . Rezeki bulan ramadhan ha.. “

Kun faya kun, bila Allah kata jadi, maka jadi lah ia. Alhamdulillah rezeki Dr Erin untuk menimang cahayamata ke 9. Rezeki tak terduga dari Allah yang pasti menambahkan lagi kebahagiaan dan kegembiraan keluarga ini. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah dan semoga segalanya dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Drholisw by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..