” Zizan dengan Neelofa tak ada apa-apa kan. Mesti sukakan Zan.. ” – Ustaz Ebit Lew

Video Live Instagram Antara Zizan Razak Dan Ustaz Ebit Lew Buat Ramai Terhibur. Part Mengus1k Zizan Dengan Neelofa Kelakar Sungguh Tengok Mimik Muka Zizan. Pandai Ustaz Ebit Bergurau. Live Paling Best !!

Antara kisah hang4t sepanjang minggu lalu adalah tentang seorang yang mulia hatinya, Ustaz Ebit Lew. Pelbagai cerita dan kisah yang terjadi dalam beberapa minggu ini buat nama Ustaz Ebit meniti di bibir peminat. Paling kemuncak apabila Ustaz Ebit dipanggil pihak penguasa kerana sedekah yang diberikan secara terbuka.

Betapa ramai yang pr0tes dan mengec4m tindakan daripada satu pihak yang membuatkan perkara ini terjadi. Tidak hanya orang awam, malahan ramai artis yang turut menyokong Ustaz Ebit dan antaranya adalah pelawak Zizan Razak. Sed1h dengan musib4h yang terjadi kepada Ustaz Ebit membuatkan Zizan menang1s membaca kapsyen dan gambar Ustaz Ebit ketika itu.

Terpanggil untuk lebih berbicara secara langsung, Zizan mengatur satu live antara dirinya dan Ustaz Ebit. Membincangkan pelbagai perkara, sempat lagi mereka bergurau senda dan memetik nama Neelofa. Terhibur betul tengok mereka berdua berbicara. Dalam lawak ada pengajarannya. Ustaz Ebit juga dilihat gembira dan ketawa.

Menerusi akaun Instagram, Ustaz Ebit Lew telah berkongsikan satu video yang memaparkan sedutan live beliau bersama Zizan Razak. Pengisian mereka yang berkisar tentang sifat pemaaf dan sedekah buat ramai yang tersent0h. Perkongsian yang memberikan banyak ilmu berguna.

Jom tonton video di bawah :

Video penuh di hujung artikel. Rata-rata netizen terhibur dengan live Ustaz Ebit dan Zizan ini. Antara komen-komen netizen :

” The best perkongsian. Alhamdulillah sempat tengok live tadi. Cukup serba serbi. Terima kasih zang.. “

” Perkongsian yang sangat berguna kepada semua.. “

” Doa dibaca uie tu yang buat airmata aku jat0h baii.. “

” Alhamdulillah. Best live tadi. Ada ilmu sikit, ada lawak sikit, ada Neelofa sikit. Best combo. Nanti buat live lagi.. “

” Alhamdulillah.. Best sangat,, sampai mengalir gak lah air mata ni masa tengok live tadi.. “

” Alhamdulillah, sangat bermanfaat. Thank you zizan. Semoga murah rezeki.. “

” Seburuk buruk orang ada kebaikan dalam nyer.. Amat terkesan potongan ayat ni tadi.. Minta pengakhiran hidup kite sume dalam husnul khatimah.. “

Pengisian yang penuh input berguna buat semua penonton. Baik atau bur0k, sikit atau banyak, bersedekahlah kerana itu jalan terbaik untuk berkasih sayang sesama insan. Lagi tersent0h hati mendengar bacaan doa Ustaz Ebit ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ustaz Ebit dan Zizan akan dipermudahkan segala urusan. Aamin

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizan Razak, IG Ustaz Ebit Lew, Youtube Channel C-MA by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..