” Onz tak onz.. Kasut Aaisyah memang Woww !! ” – Netizen

Anak Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana T1ru Watak Lakonan Ibunya, Namun Kasut Aaishah Telah Menjadi Perhatian Netizen. Amb0ii, Kasut Ecah Melet0p Habis !!

Bukan sahaja ibu bapanya yang popular, malah anak pun turut menjadi perhatian ramai, siapa lagi, kalau bukan Aaisyah Dhia Rana anak perempuan pasangan selebriti terkenal Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Aaisyah atau panggilan manja, Ecah sejak dilahirkan lagi memanng begitu popular malah cerita kehidupan hariannya menjadi buruuan media.

Penampilan Aaisyah memang kelihatan seperti ibunya Rozita yang sentiasa mempers0nakan, manakala bapanya pula kacak dan mempunyai kacukan British dan Melayu.  Gaya Aaisyah begitu menjadi perhatian ramai lebih-lebih lagi melihat dia juga seperti ibunya yang sukakan fesyen dan penampilan Aaisyah yang sangat ‘berstyle‘ tidak seperti kanak-kanak seusianya.

Untuk rekod, Rozita pernah mendirikan rumah tangga bersama seorang juruterbang pada tahun 1995 dan hasil perkahwinan itu telah dikurniakan dua orang anak lelaki. Namun, mereka akhirnya telah berp1sah pada tahun 2003. Pada tahun 2013, akhirnya Rozita telah menamatkan zaman jand4nya bersama pelakon Zain Saidin.

Menerusi perkongsian di Instagram Aaisyah telah berkongsi satu video menunjukkkan dia telah men1ru gaya watak ibunya dalam drama Family $py dengan bergaya seperti seorang peris1k.  Gaya dan coletehnya itu begitu menghiburkan kerana Aaisyah sangat petah bercakap, malah kasut Aaisyah juga turut menjadi perhatian netizen.

T0nton perkongsian video tersebut di bawah :

Ramai netizen merasa begitu terhibur dengan video yang telah dikongsikan itu, lebih-lebih lagi kasut Aaisyah itu turut menjadi perhatian netizen. Antara komen-komen dari mereka :

” Aisyah you are so cute and sweet  dah besar nnti lgi g0rgeous.. “

” Ad0hhhh slipar dia.. “

” Tggi nye ksut dia gay4t tgk.. Cute nye dia.. “

” W0ww.. Kasut Aisyah.. “

” Amb0 kasut dia… “

” Onz tak onz.. Kasut Aishah memang w0ww !! “

” Kaki, kasut tu dah mcm mummy punya stail.. “

” Cantiknya kasut Aaisyahdhiarana111 beli kat mana.. “

Memang pandai bergaya seperti ibunya. Iyalah, mana tak tump4hnya kuah jika tidak ke nasi kan. Apa-apa pun semoga Aaisyah membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah.  Sem0ga keluarga Che Ta sentiasa bahagia hingga ke akhir hay4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..