” Yusuf tiup belon kuncup ke, comel je gaya tiup tu.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Vide0 Permainan Keluarga Semasa Sambutan Ulangtahun Kelahiran Ayahnya Yang Menghiburkan. Gelagat Yusuf Masa Pertandingan Tiup Belon Tu Mencuit Hati. Alahai Tak Besar-Besar Belonnya !! 

Hairul Azreen antara aktor yang sering menjadi perhatian peminat kerana kerjaya seninya dan juga kehidupan peribadinya. Isterinya Hanis Zalikha dan anak-anaknya Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah juga sering mendapat tumpuan ramai dan mereka mempunyai followers yang ramai di akaun Instagram masing-masing.

Hairul bersama ahli keluarga yang lain telah mengadakan satu kejotan buat ayah mereka sempena ulangtahun kelahiran ayahnya yang ke 69. Menerusi perkongsian terdahulu, Hairul menunjukkan gambarnya bersama Hanis, Yusuf dan Alisa bersama ayahnya itu.

Hairul juga turut berkongsikan satu video yang memaparkan mereka sekeluarga bermain permainan antara keluarga semasa menyambut ulangtahun kelahiran ayah Hairul. Hanis yang merancang semua permainan dan mempersiapkan hadiah menceriakan lagi perjumpaan keluarga mereka ini.

Bermacam-macam acara disusun untuk golongan dewasa dan juga anak-anak kecil. Meriah juga ahli keluarga Hairul ini dan pelbagai ragam dan perang4i dapat dilihat. Acara kanak-kanak pula memperlihatkan gelagat Yusuf yang comel meniup belon namun belonnya tetap kuncup dan tidak besar.

Jom tonton video di bawah :

Keluarga yang penuh ceria dan begitu sporting antara satu sama lain. Semua nampak akrab dan happy sepanjang acara berlangsung. Perkongsian yang perhatian ramai peminat dan antara dapat dillihat komen-komen mereka yang terhibur dengan video tersebut :

” Pak cik nyanyi tu memang winn, best suara.. “

” Bestnye..Yusuf tiup belon kuncup ke, comel je gaya tiup tu.. “

” Aktiviti keluarga yg super meriah, sporting lah semua.. “

” Best dan cantiknya tempat ni Hairul.. “

” Seronoknya macam-macam games ada, boleh buat rujukan.. “

” Boleh buat nanti gini sy0k je tengok korang main.. “

” Bestnya tengok gamily ni, awesome family gathering.. “

” Event planner terbaik lah Keknis, meriah terus jadinya.. ” 

Wah meriah betul bila keluarga besar Hairul berkumpul begini. Game pun menarik dan buat semua ahli keluarga gembira. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran buat ayah Hairul. Semoga keluarga besar Hairul ini sentiasa diredhai Allah dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..