Connect with us

Artis / Selebriti

” Yusuf dah besar, dah tinggi. Great storytelling Yusuf.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Membuat Persembahan Mengenai Kisah Hidupnya Raih Perhatian Ramai. Wah Yusuf Dah Besar, Makin Tinggi Lah. Pandai Pula Bercerita. Sweet Sangat Gambar-Gambar Persembahan Yusuf !!

Kali terakhir akaun Instagram Yusuf Iskandar dikemaskini ialah pada 14 minggu yang lalu. Setelah sekian lama tidak berkongsi mengenai Yusuf, hari ini perkongsian sebuah video yang memaparkan Yusuf membuat pembentangan mengenai dirinya telah meraih perhatian ramai.

Video ini berdurasi lebih 6 minit dan gelagat Yusuf bercerita membuatkan ramai memujinya. Di sebalik penceritaannya, gambar-gambar Yusuf sejak dari kecil telah dipaparkan pada skrin di belakang Yusuf. Alahai, comel betul gambar-gambar throwback Yusuf ketika kecil.

Klik gambar untuk info..

Ternyata kini Yusuf sudah semakin besar dan juga semakin tinggi. Turut berada bersama Yusuf ketika membuat pembentangan tersebut ialah adiknya, Alisa Aisyah. Alisa dilihat tidak duduk diam ketika mendengar abangnya bercerita.

Perkongsian ini telah menerima lebih 19 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Betapa pantas masa berlalu, Yusuf kini sudah pun berusia 7 tahun. Yusuf semakin membesar dan semakin bijak. Mesti ramai yang rindu gelagat Yusuf semasa baby dahulu.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji persembahan Yusuf yang sudah pandai membuat pembentangan. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alisa tu tak focus langsungg gerak sana sini hahahaha cooomel.. Clever boy dah big yusuf.. ada bakaT jadi tv host la yusoff suara sedap.. “

” Big boy dah yusof Good presentation.. baru je masak brocoli semalam, teringat yusuf tup2 hari ni ada video dia. besar dah.. “

” Wow! Good job Yusuf..love it .. Awwhhh, Yusuf dah besar.. Budak broccoli dah big boy.. next video, alissa presentation pulak.. “

” Macam  ni lama dah tak buka ig ke apa yusuf dah tinggi alhamdulilah dah besar dia… Geraam je suara background ” Next…” tuu.. “

” Great storytelling Yusuf. Clever boy Yusuf & Beautiful Alissa theyusufiskandar.. Alhamdulillah yusof pun conteng dinding ingat dinding rumah aku je cenggini hahaha.. “

” Ya Allah cepat ny waktu berlalu. Rindu time Yusuf Masih kecik2,selalu kena sakar ngn daddy.. Aaaaa Yusuf dah besar, dah tinggi dahhh.. “

” Aduhhhhhh yusuf throwback zaman dia baby ke ni.. i misss you baby yusuf iskandar cepatnyaaa besarr.. I feel so old now yusuf dah besarrr.. “

Klik gambar untuk info..

Cahaya mata sulung pasangan selebiriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ini sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial kerana sikapnya yang sopan dan baik. Semoga Yusuf membesar menjadi anak yang berjaya dan membanggakan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Yusuf iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT