” You look just like Keisha, MasyAllah.. Sama sangat… ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Gambar Lama C0ver Majalah Bersama Bapanya, Amy Search. Namun Wajah Comelnya Itu Jadi Tumpuan Ramai. Just like Keisha !!

Nabila Huda atau mesra disapa dengan gelaran Abil antara anak seni yang sudah berpuluh tahun berada dalam industri. Anak kepada lagenda r0ck negara, Amy Search ini adalah anak sulung daripada lima orang adik beradik yang berlainan ibu.

Hubungan Abil dan Amy Search pernah rengg4ng dek kerana sal4h faham sebelum ini namun semuanya sudah pun berjaya diler4ikan dan mereka kembali akrab seperti dahulu. Ketika PKP mula dikuatku4sakan Mac lalu, Abil berada di Kelantan kerana komitmen kerja yang belum selesai.

Amy adalah orang pertama yang ber4ng apabila anak kesayangannya ini terkand4s dan tidak dibenarkan pulang. Namun semua sal4h faham ini selesai dan Abil selamat sampai ke pangkuan keluarga. Keakraban ayah dan anak ini sejak dari kecil sudah kelihatan bilamana wajah Abil pasti ada di samping Amy di mana-mana sahaja.

Menerusi akaun Instagram, Nabila Huda telah berkongsikan sekeping gambar lama ketika beliau masih kecil bersama ayahnya Amy Search. Abil yang comel persis anaknya Keisha buat peminat terkej0t. Sama sangat dengan Keisha rupanya wajah Abil ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

When I was young…. 👧🏻

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Raut wajah comel Abil ini jadi perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Abil macam anak c1naaaa.. “

” I remember this. Dalam hati berkata sy0knya anak amy search.. “

” You look just like Keisha, masyAllah Sama sangat.. “

” 2nd picture d4d sebijik muka kak abil. Nabila Huda versi rambut ngerbang.. “

” Dari kecik sampai besar.. Comei je Abil nie.. “

” Cute nyaa abil masa kecik-kecik.. “

” Bukan Tu Keisha lah. Keisha dengan Atok dia. Sejibik sejeb0n muka.. “

Eh Eh sama sangat muka Abil dengan Keisha rupanya. Macam tengok Keisha tapi dalam versi Abil pulak. Itulah kalau dah namanya anak beran4k. Abil memang comel dari kecil lagi. Tidak hairanlah besar pun cantik sedap mata memandang. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap semoga Abil sentiasa gembira dan bahagia bersama keluarga tersayang dan success selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..