” Ya, Wira hensem, cairlah aunty tengok.. ” – Netizen

Video Gelagat Ardy Wira Yang Seronok Memakai Baju Tidur Kartun Kegemarannya. Part Wira Sebut Handsome, Buat Ibunya Betty Rahmad Tergelak. Alahhhh, Comelnya Suara Dia !!! 

Comel dan mudah tersenyum itulah Ardy Wira anak kepada Betty Rahmad. Lebih mesra dipanggil Wira ini asalnya dikenali selepas video gelak ketawanya yang sangat mencuit hati tular di media sosial. Bermula dari itu, Betty membuka akaun Wira, dan kini akaun tersebut sudah menghampiri 200 ribu followers.

Wira yang sering membuat gelagat lucu juga antara sebab membuatkan ramai yang mengikuti perkembangannya. Sama ada di Instagram Betty sendiri atau pun Instagram milik Wira, kedua-duanya akan dikongsikan mengenai aktiviti-aktiviti Wira.

Setiap kali memuat naik gambar atau video Wira di Instagram, pasti ramai yang memberikan reaksi positif. Bagi peminat-peminat Wira, mereka tidak mahu melepaskan gelagat dan telatah Wira yang membuatkan mereka tersenyum dan menceriakan hidup mereka.

Terbaru, menerusi laman Instagram Ardywira, sebuah posting berbentuk video telah dimuatnaik. Video tersebut menunjukkan gelagat Wira yang  seronok kerana memakai baju tidur bergambarkan kartun kegemaran kanak-kanak, Th0mas And Friends.

Apa yang menariknya, ketika Betty bertanyakan nama-nama watak dalam Th0mas And Friends tersebut, Wira dapat menjawabnya dengan tepat. Paling mencuit hati apabila Betty memberitahu Wira sangat ‘handsome’, dengan spontan Wira juga mengatakan ‘handsome’ dengan suaranya yang comel , lalu membuatkan Betty tergelak.

Jom lihat video Wira di bawah ini :

Perkongsian video tersebut telah mendapat pujian daripada followers. Mereka memuji kecomelan dan kebijakkan Wira. Ini antara komen-komen mereka :

” Aloloo dah macam abg-abg wira, cute la wira, smart Little Boy.. “

” Ya,  wira hensem, cairlah auntie tengok good night wira sayang.. “

” Alahhh comel la suara dia, pandainya.. “

” He always brightens my day when I watch his videos.. “

” Ya wira hensem. Good night wira sayang, alololooo comel nya awak.. “

Alahai Wira sayang, nak tidur pun ceria je wajahnya kan. Macam tak nak tidur je lagi. Seronoklah pakai baju Thomas And Friends tu, nanti boleh mimpi Thomas dan kawan-kawannya. Apa-apa pun semoga Wira terus membesar denga baik dan menjadi insan yang berguna serta berilmu. InshaAllah..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Ardywira, Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..