” Wow kek dia, rare betul kek birthday Amira kali ni.. ” – Netizen

Video Amar Baharin Bersama Anak-Anaknya, Ayra Aryssa Dan Aqif Anaqi Menyambut Ulangtahun Kelahiran Amyra Rosli. Amb0i Aryssa, Kembang Kempis Hidung Menyanyi. Kek Amyra Tu Paling Special, Lain Daripada Yang Lain !!

Meninjau akaun Instagram Amar Baharin, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Amar Baharin bersama 2 anaknya, Aqif Anaqi dan Ayra Aryssa menyambut ulangtahun kelahiran Amyra Rosli bersama-sama.

Menyanyikan lagu happy birthday untuk Amyra, telatah comel Aryssa yang bersungguh-sungguh menyanyi sehingga kembang kemp1s hidungnya mencuit hati Amyra dan juga peminat yang menonton video ini.

Adik memang suka membuat lawaklah. Untuk makluman, ini merupakan ulangtahun kelahiran Amyra yang ke 31 tahun. Melihat pada kek hari lahir yang disediakan untuk Amyra di atas meja, ianya menarik perhatian peminat.

Sebiji kek berwarna merah jambu berbentuk seperti bunga mawar diletakkan di hadapan Amyra. Sebiji lagi agak special yang mana nasi lemak berlauk udang dan telur rebus diletakkan di sekelilingnya hirisan timun dalam bentuk bulat seperti kek.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Amar ini telahpun mencatatkan hampir 9 ribu tanda suka sehingga kini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Happy birthday Amyra Rosli. Semoga menjadi isteri solehah. Semoga dikurniakan kejayaan, kebahagiaan, keselamatan & kesejahteraan hidup di dunia & di akh1rat. Aamiinn.. “

” Happy birthday aamyrarosli, semoga di panjangkan umur, di murahkan rezeki, dan bahagia bersama family tercinta, sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t… Aamin.. “

” Sama jer semua muka sama. cantik dan hensem… sanah helwah Amira.. we love you. cantiknya kek dia tu.. “

” Sedap pulak kek nasi lemak udang tu. Lain dari yang lain kek birthday Amira eh. Cantik kek pink tu macam Mira juga.. “

” Wow kek dia vogue betul. happy birthday myraaaaa syg. Moga dgn bertambah usia Allah kurniakan kebahagiaan yg melimpah ruah bersama keluarga mu . love you sister.. “

” Itu kek nasi lemak sambal udang ke, fuyoo memang istimewa sungguh keknya. Kek kelopak bunga tu ee sayangnya nak makan.. “

” Happy birthday Amyra. Mata ni lebih tertumpu pada kek udang tu hehe. Rare betul kek birthday Amira kali ni.. Kreatif dan menarik.. “

Seronok melihat kebahagiaan Amyra, dikelilingi insan-insan yang menyayanginya sepenuh hati. Selamat hari lahir Amyra dari kami di Berita Kopak dan semoga bertambahnya usia, Amyra akan dikurniakan rezeki melimpah ruah dan kegembiraan yang berpanjangan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin, IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..