” Wow amazing. Ratu cantik sangat. The new Zulin.. ” – Sharifah Shahirah

Penampilan Terkini Zulin Aziz Mengej0tkan Peminat. Wahhh.. Kurus Sangat Ni, Jauh Beza Daripada Sebelum Ni. Semakin Cantik Dan Cun Melecun !!

Nama Zulin Aziz cukup terkenal sebagai pelakon, pengacara dan penyanyi di kalangan peminat dunia hiburan. Memiliki keistimewaan suara yang lemak merdu dan pandai bercakap dalam berbagai jenis bahasa, Zulin sering mencur1 perhatian ramai.

Menggunakan bakat yang ada untuk menghiburkan peminat, perkongsian Zulin pasti mendapat like yang tinggi daripada peminat. Kerana karisma dan personalitinya yang ceria ini, Zulin sering menjadi pilihan ramai untuk menjadi hos majlis-majlis istimewa antaranya majlis perkahwinan gilang gemilang Elly Mazlein baru-baru ini.

Pada suatu ketika dahulu, Zulin sering menerima kecam4n dan diejek kerana fizikalnya yang berbadan gemp4l. Tidak sekali malah berkali-kali dan ia menjadi berlanjutan sehinggalah Zulin tekad untuk kurus dan  membuat kej0tan kepada seluruh peminat.

Menerusi akaun Instagram, Zulin Aziz telah berkongsikan gambar terkini beliau yang jelas menampakkan perubahan ketara pada tubuh badannya itu. Zulin yang tampil ayu kelihatan sangat ramping dan jauh berbeza dengan dirinya yang dahulu.

Jom baca perkongsian di  bawah :

Gambar yang lebih close up yang dikongsikan Zulin buat peminat teruja untuk mengetahui rahsia kurusnya itu. Dan cantik sangat Zulin sekarang.

Penampilan terkini Zulin ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Nape cantikkkk sangat ni. Slim melimmmm cik kak gorgeous.. “

” Kurus nya zulin sekarang. Let0pp sungguh.. “

” Lawa. Semakin kurus.. “

” Makin kurus la. Cantik kan zulin aziz.. “

” Wow amazing. Ratu cantik sangat. The new Zulin.. ” – Sharifah Shahirah

” Kurusnya… Share laa macam mana nak kurus.. “

Semakin menarik dan jelita penampilan terkini Zulin Aziz ini. Peminat pun nampaknya sudah tak sabar hendak tahu rahsia kurus Zulin ni. Apa produk dan diet yang Zulin amalkan semuanya jadi tanda tanya peminat. Kami di Berita Kopak berharap agar Zulin sentiasa gembira dan bahagia di samping keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..