” Mata lelap tapi menikmati tu yang tak leh blah.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Sari Yanti, Baasit Al-Haq Makan Sahur Sambil Mata Pejam Kerana Mengantuk. Namun Lesung Pipit Tu Buat Ramai Yang Ger4m. Comel Baasit Ni !!

Berbagai ragam anak-anak dapat dilihat dalam melaksanakan ibadah puasa. Pasti ada adegan lucu yang terjadi yang buatkan seisi keluarga ketawa melihatnya. Bermula dari bersahur, membawa ke seharian berpuasa dan diakhiri berbuka puasa, akan ada kejadian yang mencuit hati.

Bagi pelakon Sari Yanti, dia juga mengalami kesukaran dalam membiasakan anak-anaknya berpuasa. Mempunyai dua orang anak lelaki bernama Barr dan Baasit, Sari mula melatih anak-anaknya ini berpuasa. Dug4an paling besar buat Sari ialah mengejut bangun sahur mereka terutamanya Baasit.

Baasit sejenis yang agak susah untuk bangun bersahur sehinggakan Sari terpaksa membawa makan ke bilik dan makan di katil gara-gara liatnya untuk bangun. Namun yang melucukan anak comel ini tidak sedar ibunya itu sudah berkali-kali mengejutkannya malah dipersoalkan pula kenapa tidak kejutnya bangun.

Menerusi akaun Instagram, Sari Yanti telah berkongsikan satu video yang memaparkan aksi anaknya Baasit makan sahur dalam keadaan mamai. Barr yang melihat gelagat lucu Baasit ini hanya ketawa. Mengantuk sangat gayanya Baasit ni, tapi mulut ‘jalan’. Terbaik Baasit !

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Baasit ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Alohhh comeyy lesung pipit dia.. “

” Baasit muka memang iras dengan dariyaaa.. “

” Heheheheh dia rasa dia tengah mimpi makan tu. Sebab tu tanya nape tak kejut sahur.. Ingat mimpi rupanya betul. Tetiba perut dah kenyang haha.. “

” Sedap sangat tu.. Betul-betul menghayati keenakannya.. “

” Khusyuk.. Dia ada lesung pipit la.. “

” Aduhh their dimples!..  Tido tapi sambil tu still ngunyah lagi.. “

” Mata lelap tapi menikmati tu yang tak leh blah.. “

Alahai Baasit, comel sungguh makan dalam tidur ni. Mengantok sangat sampai mata pun tak larat nak buka. Pemandangan indah untuk seorang ibu sebagai kenangan masa depan. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Baasit berjaya melaksanakan ibadah puasa sehingga ke hari akhir. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..