” Wow 7 months comelnya perut. Macam baby boy je.. ” – Netizen

Kongsi Video Ketika Sesi Photosh00t, Penampilan Zahirah Macwilson Jadi Perhatian Peminat. Walaupun Hamil Tetap Nampak Cantik. Baby Bump Pun Dah Makin Jelas Kelihatan. Comel !! 

Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza mengumumkan berita kehamilan cahayamata pertama mereka September yang lalu. Kehamilannya yang pada ketika itu sudahpun berusia 6 bulan membuatkan peminat teruja dan tidak sabar untuk melihat wajah anak selebriti ini.

Meninjau akaun Instagram Zahirah, telah dikongsikan satu video ketika Zahirah sedang menjalani sesi photosh00t. Zahirah yang sudahpun 7 bulan usia kandungannya tetap kelihatan anggun dan bergaya. Baby bump nya juga sudah mula kelihatan walaupun tidak nampak besar.

Dengan fizikal Zahirah yang kurus dan tinggi lampai itu mungkin menjadi faktor perutnya tidak menonj0l. Ada wanita yang sejak 5 bulan lagi sudah mula memboy0t perutnya dan ada juga wanita yang sehingga ke akh1r kehamilan tetap kecil baby bump.

Zahirah kelihatan lincah dan memberikan pose yang menarik seperti kebiasaannya. Di samping itu beliau juga sering berkongsikan berbagai-bagai tips berpakaian yang kreatif dan selesa untuk wanita mengandung di Instagramnya dan ianya selalu mendapat jumlah likes yang banyak daripada peminat.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Zahirah yang maintain cantik dan bertenaga itu menarik perhatian peminat. Sudah di trimester ketiga pun masih lincah Zahirah ini. Antara komen-komen mereka :

” Cantiknya bakal mommy ni. Nampak macam baby boy je.. “

” 7 months pregnant masih lawa dan maintain begini.. “

” Cantikkkknyeeeee ira, Pregnant pun helokkkk lawa.. “

” G0jesss mommy, tak pernah tak cantik.. “

” Woaaaaa. Dia punya tiba2 naik tngan tu terus start ench4nting.. “

” Maintain je badan.. Cantikkkk je Ira, makin berseri-seri.. “

” Dia punya baby bump 7 bulan mcm baby bump aku 3 bulan. Nampk sgt perut aku b0ncet.. “

” Such a beautiful pregnant woman. Tak pernah tak cantek.. “

” Wow 7 months comelnye perot. Macam baby boy je.. “

Bakal mommy yang tetap berseri-seri ketika hamil. Lagi hampir dengan due date, semakin tambah menawan penampilan dan wajahnya. Semoga Zahirah sentiasa sihat dan bertenaga sepanjang tempoh kehamilan ini dan dilancarkan segala urusan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..