” Walaupun pelat tapi suaranya sedap.. “

Video Anak Que Haidar, Cleo Mengaji Dapat Pujian Dari Netizen. Alahai, Comel Jer !!

Que Haidar atau nama sebenarnya Tengku Iskhan Shah bin Tengku Haidar merupakan pelakon dan penyanyi Malaysia. Beliau merupakan bekas pelajar Akademi Seni Warisan Kebangsaan (ASWARA) yang berkecimpung dalam dunia teater sebelum terjun ke layar perak.

Que telah berkahwin dengan koreografer Linda Jasmine dan sekaligus beliau membuat keputusan untuk bersara daripada bidang lakonan pada tahun 2010. Keputusannya ini telah mengecewakan para peminat-peminatnya dan karyawan filem.

Que kini nekad beralih ke bidang perniagaan dan kini masih aktif mengajar kelas lakonan setelah bergelar pensyarah di Kolej Sunway. Perkahwinannya bersama Linda telah dikurniakan dua cahaya mata perempuan yang comel bernama Ratu dan Cleo.

Menerusi akaun Instagram, video anak kedua Que Haidar, Cleo sedang membaca surah Al-Fatihah telah dikongsikan. Walaupun ada bahagian yang kurang lancar namun dia berjaya membacanya sehingga habis. Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

The Bonding Time 💕

A post shared by Tengku Iskhan Shah Tg. Haidar (@the_haidars) on

Rata-rata netizen memuji Cleo membaca surah Al-Fatihah. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah… Pelan2 belajar ye. Lama2 pandai.. Ank2 kecik terang hati. Mmg kena start seawal mungkin.. “

Ad0hai.. cute sejuta ni.. “

” Slowly but surely akn fasih baca nanti.. Alhamdullilah.. Yayy great job Cleo.. “

” Alhamdulilah.. Comel sgt Cleo ni.. “

” Chomel nye.. Cleo… Alhamdullillah dah sihat… Bagus mengaji… “

” Wlupn pelat tp suara nya sedap.. “

Alahai, comel je Cleo mengaji dan suara pun sedap. Tetapi telekung Cleo tu cantik sangat. Semoga Cleo membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia serta akhirat. Rajin-rajin mengaji ye supaya bacaan Cleo semakin lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Que Haidar by Berita Kopak 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..