Connect with us

Artis / Selebriti

” Wah tahniah Arieana, cap ibu betul ni.. ” – Netizen

Gambar Ainina Ahmad B Bersama Anaknya, Arieanna Pada Hari Konvokesyen Raih Perhatian Warganet. Wah Dah Konvo Anak Dara Ainina Ni. Makin Cantik, Sebijik Macam Muka Ainina. Beauty With Brain, Tahniah Arieana !!

Ainina Ahmad B antara pelakon senior yang sudah lama berkecimpung dalam dunia lakonan. Untuk rekod, Ainina mempunyai 2 orang anak perempuan hasil perkahwinannya bersama Rahmad Mega. Nur Arieana Dan Nur Ara Alisha yang menjadi penyeri hidup Ainina.

Meninjau entry terbaru Ainina di akaun Instagram miliknya, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru Aina bersama Arieana pada hari konvokesyen anaknya itu. Hari itu hari yang membahagiakan untuk Arieana kerana berjaya menamatkan pengajiannya di menara gading.

Klik gambar untuk info..

Arieanna memakai uniform konvokesyen sambil memegang sejambak bunga di tangan. Melihat wajah Arieana ini, warganet mengatakan wajahnya saling tak tumpah dengan wajah Ainina. Nampak sama sahaja, lebih-lebih lagi senyum mereka yang begitu manis.

Gembira sungguh wajah Arieana dan kejayaannya ini pasti membanggakan Ainina sebagai ibu. Pengorbanan Ainina membesarkan anak sebagai ibu tunggal berbayar dengan kejayaan oleh Arieana ini. Warganet juga tidak melepaskan peluang memberikan ucapan tahniah untuk Arieana.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Ainina ini telah pun meraih ratusan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Tahniah anak cap ibunya Ainina, Arieana.. Semoga cemerlang di dunia dan akhirat ye. Aaminn Ya Rabbal A’lamin.. ”

” Congrats ibu dan anak.. Happy graduation day kakak Arieana.. Alhamdulillah, beauty with brain la Arieanna ni.. ”

” Wahhh tahniah ariana daripada makroha sekeluarga.. Alhamdulillah semoga kakak menjadi insan yang berjaya di dunia dan akhirat.. Aamin.. ”

” Tahniah buat anak kak Ainina.. ee rupa sebijik macam kak Ainina yang ni.. makin cantik. dah lah cantik, bijak pula tu.. ”

” Tahniah anak dan mak.. Tahniah Arieana atas kejayaan ini. Semoga berjaya berjasa untuk Keluarga, Ugama, Bangsa serta Negara.. ”

Klik gambar untuk info..

Hasil usaha Arieana, akhirnya membuahkan kejayaan. Selepas ini Arieana kena kentalkan jiwa untuk mengharungi pengajian ijazah pula. Seronok tengok muka gembira Ainina, ibu mana yang tidak gembira melihat anak berjaya seperti ini.

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah kepada Arieana atas kejayaan ini. Semoga urusan Arieana selalu dipermudahkan dan diberi kelapangan dalam menuntut ilmu. Teruskan menjadi anak yang solehah dan membanggakan Mama.

Silakan SHARE..

Sumber : Ainina Ahmad B

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT