Connect with us

Artis / Selebriti

” Couple paling steady even Dato’ dan Datin, dua-dua comel.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Suami Datin Intan Najuwa, Dato’ Ahmad Azraf Raih Perhatian Ramai. Wah Walaupun Simple Sambut Dengan Keluarga, Tapi Sweet Sangat !!

Meninjau ke akaun TikTok Intan Najuwa, perkongsian dua buah video sambutan hari lahir suaminya, Dato’ Ahmad Azraf telah meraih perhatian ramai. Video yang pertama memaparkan sambutan bersama keluarga, manakala video yang kedua pula bersama rakan-rakan.

Kebiasaannya ramai yang suka melihat sambutan hari lahir bersama keluarga. Sambutan diadakan di rumah dan dihadiri semua ahli keluarga. Beberapa juadah disediakan termasuk sebuah kek hari lahir yang sememangnya mesti ada setiap kali sambutan hari lahir.

Klik gambar untuk info..

Video yang kedua pula memaparkan sambutan hari lahir bersama rakan-rakan termasuk beberapa rakan artis. Sambutan diadakan di sebuah restoran dan turut menyediakan sebiji kek hari lahir buat Dato’ Ahmad Azraf . Kali ni kek hari lahir nampak sangat unik.

Perkongsian kedua-dua buah video ini telah menerima puluhan ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Pastinya sambutan hari lahir Dato’ Ahmad Azraf tahun ini berbeza kerana disambut bersama isteri tersayang.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar.. )

@intannajuwaaa

One with the fam bam ❤️

♬ Cintanya Aku . by TiaraArsy . – Tishad

@intannajuwaaa

Husband birthday brunch! 💘

♬ dilemma – ☆

Perkongsian ini dihujani dengan ucapan hari lahir buat suami Intan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alahaiiiii aku tgk aku happy moga intan dan suami sentiasa bersama hingga akhir hayat insyaallah Aamiin3x.. sweet gilerrrrr.. “

” Comel tau psgn ni.. bkn mcm dato n datin tp mcm bdk sekolah dua2 comel.. ishh geram.. suka tengok family intan najwa.. “

” Suka tengok celebration macam ni dengan family.. couple paling steady weh even dato datin lurve nyaaaa  dua dua comel.. “

” Even bplajaran, berduit,tapi tengok bagaimana u prioritize kn family and yet humble dlm sgla hal.i’m in . smoga sntiasa dlm lindungan Allah swt.. “

” Sumpah i suka gila tgk family bonding intan.. silent relay, kawen pun private, tapi happy family tkde kontrovesi, lurvenya.. “

” Happy birthday to you Dato n Alhamdulillah best sweet couple until syurga.. tak perlu nak panggil kawan kawan jiran jiran . cukup celeb dengan family.. “

” Selamat hari jadi semoga sihat selalu amin Dan bahagia cepat anak ada nanti amin.. Knpa aku suka sngt tgk intan and family dia.sweet sngt.very close gituu.. “

Klik gambar untuk info..

Rasanya masih belum terlambat untuk kami di Berita Kopak mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Dato’ Ahmad Azraf. Semoga dipanjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan berpanjangan serta hidup bahagia bersama isteri tercinta selama-lamanya.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok Intan Najuwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT