Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia buat macam kat rumah ye.. ” – Netizen

Video Gelagat Dato’ Ramli MS Ketika Sesi Rehearsal All Star Gegar Vaganza Buat Ramai Terhibur. Sempoi Betul Penampilan Tok Ram, Pakai T-shirt Dan Kain Pelekat Jer. Dah Macam Ketua Kampung Melawat Kawasan. Kelakar Lah Tok Ram, Haha !!

Meninjau ke satu akaun Tiktok, perkongsian sebuah video yang memaparkan sesi latihan peserta All Star Gegar Vaganza telah dikongsikan. Pada ketika video ini dirakamkan ia merupakan sesi latihan buat Naqiu yang mana setiap peserta diberikan masa untuk rehearsal di pentas.

Namun di sebalik sesi latihan ini gelagat Dato’ Ramli MS atau Tok Ram yang memantau keadaan di sana buat ramai terhibur. Ini kerana penampilan Tok Ram yang sangat ringkas dengan hanya memakai tshirt, berkain pelikat dan memakai kopiah. Wah, memang sempoi betul Tok Ram ni.

Klik gambar untuk info..

Tok Ram naik ke atas pentas ketika Naqiu sedang menyanyi dan memeriksa sesuatu. Gaya Tok Ram yang selamba itu membuatkan ramai netizen terhibur dengan men1nggalkan banyak emoji ketawa. Sudah macam ketua kampung melawat kawasan.

Perkongsian video ini telah menerima lebih seribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Naqiu juga tidak terganggu dengan kehadiran Tok Ram dan meneruskan nyanyiannya. Sesekali berpakaian sempoi apa salahnya kan, yang penting selesa.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar.. )

@elly_arifin

Tok Ram dah standby nak bagi khutbah jumaat tu 😏😂 @DATO’RAMLI MS @Naqiu Mohd #fyp #fypシ #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #gegarvaganza #gv10 #allstarsgegarvaganza

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Tok ram. Antara komen-komen yang diberikan :

” Tok Ram macam ketua kampung.. nok. dia gi keje naik viva. orangnye memang rilex.. diorg set timing eh masa rehearsal.. “

” Hahahhaha…naqiu relax jer nyayi time ketua kampong lalu belakang.. Mmg itu uniform TokRam setiap mggu kan.. Dia wt mcm kt rumah yee..”

” Rilex ja tok Ram dgn bersarung.. dulu,, hotel tu rumah dia., skrang astro plk jdi rumh diA.. haha adoiii tok ram wat hal.laa.. “

” Stedy wehh tokram ..perut pon xda ….. bapak aku punya perut mcm org bunting 9bulan.. tekong pasca merdeka memng mcmtu.. “

” YG naqiu goreng tu betol ke.. tu kadang2 kot..yg baru2 ni nampak dia naik merc dlm tt juga.. hari jumaat tok ram mmg pakai cmni.. “

” Sebab time ni tgh full dress rehearsal so tok ram memang akan ada di mana2.. Relaks je tokram.. sempoi di mana sahaja.. “

” Tok ram mmg humble.. kelakarlah tok ram.. naqiu pun tak terganggu dengan gelagat tok ram.. continue rehersal.. go go.. “

Klik gambar untuk info..

Memang Tok Ram seorang yang sangat sempoi dan selamba sahaja walau di mana-mana. Pastinya ramai tidak sabar menantikan pentas akhir All Star Gegar Vaganza pada hari Ahad ini yang mana menampilkan lapan orang penyanyi hebat. All the best buat semua peserta.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok Elly Ariffin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT