” Wah madah berhel4h, kita baca pun terbuai-buai rasanya.. ” – Netizen

Ucapan Hari Lahir Ustaz Don Daniyal Buat Isterinya, Dr Husna Zakry Raih Perhatian Netizen. Wah Puitis Sungguh, Romantik Sangat Ustaz Don Ni. Siap Adinda Beta Lagi !!

Nama Ustaz Don Daniyal antara pendakwah yang disenangi ramai. Gayanya yang santai dan bersahaja membuatkan Ustaz Don mudah mendekati semua lapisan masyarakat. Ustaz Don juga mengusahakan sebuah restoran makanan western yang bernama Smoked Kingdom.

Meninjau akaun Instagram Ustaz Don, telah dikongsikan sekeping gambar bersama coretan istimewa untuk isterinya, Dr Husna. Hari ini merupakan ulangtahun kelahiran Dr Husna dan bait-bait kata Ustaz Don untuk Dr Husna sangat puitis.

Antara yang terkandung dalam kapsyen Ustaz Don adalah luahan rasa sayangnya dan impiannya untuk sentiasa bersama isterinya itu sehingga ke akh1r usia. Ustaz Don sememangnya suka mengarang puisi dan sebelum ini juga ada dikongsikan hasil tulisannya yang indah dibaca.

Beberapa hari lalu, mereka sekeluarga baru sahaja menyambut ulangtahun kelahiran 2 orang anak lelaki mereka iaitu Don Ibrohim dan Don Mustofa. Sehingga kini, pasangan ini sudahpun dikurniakan 3 orang cahayamata lelaki dan Dr Husna juga sedang hamil anak yang ke 4.

Jom baca perkongsian di bawah :

Puisi Ustaz Don untuk isterinya iniĀ  menarik perhatian dan pujian daripada peminat. Penuh bermakna sungguh kata-kata Ustaz Don ini dan antara komen-komen mereka :

” Bersemut ustaz. Sannah helwah Dr Husna. Don, teacher likes this very much. So many love, such a loving couple.. “

” SubhanAllah moga cinta ini hingga ke syurga. So romantic Ustaz, bersemut sangat. Selamat hari lahir Dr Husna.. “

” Wah madah berhel4h, sannah helwa Dr Hudna. sy baca puisi tu sebak rasa hati.. apa lagi yg punya diri. Indahnya setiap bait kata.. “

” Happy Birthday to Mrs Don. Sama cantik sama padan. MashaAllah, romantiknya ustaz. Kita baca pun terbuai-buai rasanya.. “

” Amb0i so sweet ya rabbi. Jangan sweet sangat ustaz, jeles lah warga single macam ni hehe. Dah lama kawin pun sweet muwit.. “

” Sweetnyee ustaz dan isteri. Puitis menikam rasa sang empunya jiwa. Selamat ulangtahun Dr Husna dan semoga berbahagia selalu.. “

” Bersemut lah Ustaz Don. Selamat Hari lahir Semoga apa yg di nukilkan menjadi kenyataan.. Biiznillah, same birtdate with my brother.. “

Apabila Ustaz Don berkarya, memang hasil tulisannya itu penuh berbunga-bunga. Impian dan harapan seorang suami untuk isteri tersayang. Selamat ulangtahun untuk Dr Husna dan semoga segala hasrat dimakbulkan Allah dan gembira selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Don Daniyal, IG Husna Zahry

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..