” Wah dah besar 2 beradik ni, muka seiras semua.. ” – Netizen

Gambar Faizal Hussein Bersama Isteri Dan Anak-Anak Cur1 Perhatian Peminat. Muka Serupa Anak Beran4k. Anak Dar4 Makin Cantik, Anak Teruna Pun Hands0me !!

Siapa tidak kenal dengan aktor bernama Faizal Hussein ini. Masih tetap utuh namanya dipersada seni, lakonan Faizal sentiasa dinantikan para peminat setianya. Untuk makluman, Faizal mendirikan rumahtangga bersama Suhaila Sulaiman dan dikurniakan 2 orang anak.

Meninjau akaun Instagram Faizal Hussei Official, telah dikongsikan beberapa keping gambar Faizal meluangkan masa bersama keluarga kecilnya ini. Berlatar belakangkan Menara Berkembar Petronas KLCC, nampak segak bergaya semuanya.

Si sulung Faizal, Fazryn membesar menjadi anak gad1s yang cantik dan manis orangnya. Begitu juga adik lelakinya, Fazrick yang juga telah dewasa dan juga memiliki senyuman yang manis. Peminat mengatakan wajah Fazrick kelihatan seperti arw4h neneknya, Seniwati Mahyon Ismail.

Anak-anak Faizal sudahpun remaja namun Faizal dan Suhaila masih terlihat muda belia. Memetik kata Faizal di kapsyennya, tiada apa yang istimewa cuma masa berharga bersama insan tersayang. Keluarga adalah segalanya di mana kebahagiaan tercipta, iye tak.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar-gambar Faizal sekeluarga ini telahpun menarik perhatian peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan untuk pembaca :

” Wau laju ekk, alhamdulillah. Terbaik abang Faizal, semoga dipermudahkan urusan abang dari dunia sampai akhir4t.. “

” Wah dah besar 2 beradik ni, abang Faizal pun rambut panjang dah haa. Macam zaman muda-muda dulu hehe.. “

” Masya Allah, suami isteri tetap sama macam dulu. Dari zaman bercinta, sampai anak dah besar panjang pun tak berubah.. “

” Abang Roy kita, mantapp. Semoga bahagia selalu bang. Amazing and great family, seiras semua wajahnya dari mak, ayah sampai ke anak-anak.. “

” Setuju, keluarga indah dan bahagia. My favourite family, semoga Allah merahmati dan memberkati keluarga kecil ini.. “

” Yang boy tu muka sama macam neneknya, Seniwati Mahyon Ismail. Kakak pun makin cantik macam ibunya.. “

” Wow ada baby bump kan, alhamdulillah. Muka seiras, sama je semua. Beautiful family, abang Faizal tetap macho.. “

” Wow handsomenya abang Faizal Hussein. Cantik anak perempuan macam mak dia lawa. Suka tengok family Faizal ni. Semoga kekal bahagia ke akhir hayat.. “

Anak-anak sudah remaja, namun mak dan ayahnya masih tetap nampak muda belia. Apa pun, semoga Faizal sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah dan senantiasa berbahagia selalu. Stay safe dan take care selalu idola ramai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Faizal Hussein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..