Connect with us

Viral

” Wah cantik waris keturunan Mahsuri ni, dengan keayuannya tu.. ” – Netizen

Video Terkini Wanita Keturunan Ketujuh Mahsuri, Wan Aishah Kembali Datang Ke Langkawi Cur1 Perhatian Warganet. Makin Cantik Wan Aishah, Putih Dan Mulus Kulitnya. Natural Beauty Sangat !!

Pastinya ramai yang mengetahui mengenai lagenda Mahsuri yang telah menyumpa4h Pulau Langkawi selama 7 keturunannya. Itulah yang diceritakan dari turun temurun dan kini Langkawi maju sebagai salah sebuah pusat pelancongan negara.

Beberapa tahun yang lalu, tular diperkatakan tentang keturunan Mahsuri yang masih hidup dikenali sebagai Wan Aishah. Wanita ini memiliki kecantikan tersendiri dan lembut tutur katanya. Ketika baru diviralkan sebagai keturunan Langkawi, pada masa itu Wan Aishah masih di usia remaja.

Klik gambar untuk info..

Kini sudah berpuluh tahun berlalu dan Aishah telah pun bergelar isteri dan ibu. Meninjau akaun Tiktok Hakak TM Perak, telah dikongsikan satu video yang memaparkan penampilan terkini Wan Aishah. Menjejakkan semula kaki ke pulau lagenda ini, raut wajah Wan Aishah menjadi perhatian.

Menerusi video ini, dapat dilihat Wan Aishah yang pemurah dengan senyuman ini tidak berhenti mengukir senyuman sambil mencuba membuat kuih tradisional. Ada yang mengatakan wajah Wan Aishah persis dengan wajah Mahsuri. Alahai putih dan lembut sahaja air muka Wan Aishah ini.

Jom tonton video di bawah ( sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) :

@hakakaintm

♬ bunyi asal – HakakTMPerak – HakakTMPerak

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 20 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Makin cantik lah waris keturunan Mahsuri ni. Ingat lagi masa wan aishah first mai Langkawi jem g1la-g1la makam mahsuri time tu… tak silap taon 1999-2000 kot.. ”

” Keturunan ke 7 pun herlokk, mesti Mahsuri dulu lawa dan jelitawan. Cantik sangat-sangat.. suka tengok putih betul.. ”

” Cantiknya, betapa Mahsuri dulu lawa.. tengok gambar yang digambarkan mahsuri tu ada iras dengan wan aisyah ni.. ”

” Cantiknya dia. boleh bayang dah betapa cantiknya Mahsuri sampai menjadi fitnah zaman dahulu kala tu.. ”

” Wahh cantik waris keturunan Mahsuri ni, dengan keayuannya tu. Mahsuri mesti lagi cantik kan.. ”

” Cantik putih .. apa lagi mahsuri Masa muda muda kn.. memang la sifat cemburu perempuan dengan perempuan lain yang cntik ada.. ”

” Kadang terpikir , begini kah wajah Mahsuri dulu.. cantik orangnya Wan Aishah ni.. wajah cantik yang neutral beauty dan ada uara.. ”

Klik gambar untuk info..

Perkongsian ini meraih perhatian ramai. Bak komen warganet, melihat wajah Wan Aishah pastinya ramai akan membayangkan kecantikan wajah Mahsuri. Semoga Wan Aishah sentiasa dalam lindungan Allah dan berbahagia selalu bersama suami dan anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Hakak TM Perak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT