Connect with us

Artis / Selebriti

” Wah, 11 years beb. Tweet crush.. ” – Netizen

Shila Amzah Balas Tweet Ubai 11 Tahun Lepas Raih Perhatian Ramai. Wah Memang Betul-Betul Tweet Crush Lah Ubai Ni. Hadiah Birthday Shila Yang Paling Gempak Tahun Ni !!

Semalam telah pun berlangsung majlis resepsi Shila Amzah bersama Ubai dan ia jatuh pada hari lahir Shila yang ke 33 tahun. Satu perkongsian tweet yang ditulis oleh Ubai pada 11 tahun yang lalu ada dimuatnaik di satu akaun Instagram Majalah Remaja.

Dalam tweet tersebut Ubai mengucapkan selamat hari lahir kepada Shila dan menyatakan yang dia tidak sempat membelikan apa-apa hadiah. Pada ketika itu Ubai hanyalah sekadar seorang peminat dan memanggil Shila sebagai kakak.

Namun siapa sangka 11 tahun kemudiannya, Ubai kini bukan lagi sebagai peminat Shila tetapi berjaya menambat hati Shila untuk menjadi seorang suami buat Shila. Sempena tarikh lahir Shila tahun ini telah diadakan majlis respsi mereka.

Perkongsian ini telah menerima lebih 3 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Banyak lagi tweet antara Ubai dan Shila telah tular apabila pasangan ini disatukan. Tidak siapa sangka andai itu takdirnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Ramai yang menyatakan pasangan ini sangat sweet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Sweetnya lah. Semoga baik2 je untuk lovebird ni.. from fans to shubend.. dulu kakak sekarang sayang.. berapa jarak umur depa eh.. “

” Kak Sha mmg dah jumpa lelaki yang tepat dan terbaik, alhamdulillah.. Syukur shila dah kmbali happy…pilihan yg betul.. “

” Perghhh mantap laaaa Kalau Jodoh tu kuat… lambat pun pasti Bertemu… Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. Andai itu Takdirnya.. “

” Wahh 11years beb, tweet crush.. bestnya kahwin..Muka korang samaaa… baru perasan.. Wanita akan bahagia bersama lelaki yang tepat.. “

” Semoga kak Sha bersama Ubai bahagia hingga ke Jannah.. indah percaturan Allah. SWEET. Congrats beautiful family.. “

” Tadi duk baca tweet2 ubai dulu2. ya allah sapa sangka betul2 dia kawen shila. i tell u. org mcm ubai akan hargai shila smpai bila2 sbb baca tweet tu pon boleh tau dia crush gila dgn shila. mcm lawak tp sweet sebenarnya.. “

” Perghh bersemut.. awww.. Happy for both of u. Terpancar kebahagiaan diwajah. Semoga berkekalan till jannah. Love u Sha.. “

Inilah yang dikatakan kalau sudah jodoh tidak akan ke mana. Walaupun dahulunya hanyalah sekadar seorang peminat dan artis. Semoga jodoh Shila Amzah kali ini bersama Ubai akan berkekalan sehingga akhir hayat dan sentiasa berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Majalah Remaja, Shila Amzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Ā© Berita Kopak

##FREAKOUT