” Very beautiful Tuanku, macam film star mat salleh.. ” – Netizen .

Kongsi Gambar Throwback Ketika Muda, Wajah Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Jadi Tumpuan. Wah Cantik Sungguh, Macam Pelakon Hollywood Muka Tuanku !! 

Setiap kali Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah berkongsikan gambar dan video di akaun sosial Instagramnya pasti ianya mendapat tumpuan dan jumlah likes yang banyak daripada netizen. Permaisuri yang sering menggunakan gelaran Che Minah Sayang ini sememangnya permaisuri kesayangan rakyat jelata.

Tunku Azizah yang mahir dalam bidang masakan ini sering berkongsikan banyak juadah hidangnya yang menyelerakan. Banyak resepi turun temurun yang disimpan rapi oleh Tunku Azizah dan semuanya dicatatkan dalam koleksi buku resepi milik Tuanku.

Meninjau akaun Instagram Tunku Azizah, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan wajah Tunku ketika muda bersama Yang Dipertuan Agong. Tunku Azizah yang berwajah putih gebu ini nampak jelita walaupun gambar itu hanya dari pandangan sisi.

Sebelum ini juga, Tunku Azizah ada berkongsikan beberapa keping lagi gambar nostalgia ketika mudanya dahulu dan semuanya menampakkan kejelitaan yang dimilikinya itu. Kecantikan Permaisuri juga diwarisi oleh putera dan puterinya yang ke semuanya berwajah cantik dan kacak.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar thr0wback Tunku Azizah ini meraih perhatian dan mendapat pujian netizen. Memang terserlah wajah anggun Tunku yang masih sama sehingga kini. Antara komen-komen :

” Ada iras2 Cornie Ahmad, Tuanku. Alhamdulillah lagi lawa. Forever beautiful Tuanku, MasyaAllah.. “

” Gebunya Tuanku, the most beautiful lady, Cantiknya Tuanku. Forever beautiful and young Queen. Comel masa tu, sekarang makin jelita.. “

” Dari dahulu hingga sekarang Tuanku tetap cantik. Natural beauty.. Patik suka lihat penampilan Tuanku. Bersederhana ja, perfect sangat.. “

” Tuanku have been aging gracefully & elegantly. so pretty Young at heart pun ok. Mase ni saya baru 1 tahun. Cantek sangt Tuanku. Always young at heart, Tuanku.. “

” Since young Tuanku are still beautiful until now still young Tuanku. Tuanku jelita dr muda hingga kini. . “

” Cantek nya Tuanku Permaisuri.. Baru nampak sisi tepi je., nampak dah menawan. Beauty in and out. Cantik dan lawa giler tuanku.. sumpah tak cakap bohong.. mmg CANTIK yang amat.. “

” Tuanku pemaisuri memang cantik. Macam anak patung… cantik. Cantiknye tuanku masa muda…. Putih berseri-seri.. “

” Very beautiful Tuanku macam film star mat salleh. Makin berusia makin cantik, tak jemu dipandang.. “

Putih gebu sungguh wajah Tunku Azizah ini dan memang tidak jemu dipandang. Sejak muda lagi sudah cantik ala-ala mat salleh dan kini juga kekal awet muda. Semoga Tunku Azizah sentiasa dilindungi Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Airtangan_tunkuazizah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..