” Tokti tak0t ke tu. Still cute.. ” – Ctdk. Fans

Video Dato’ Siti Nurhaliza Photosh00t Bersama Seekor Burung Tarik Perhatian Peminat. Muka Tahan Tak0t Tu Alahai Comel. Nampak Macam Aafiyah Sangat !!

Penyanyi kesayangan ramai Dato’ Siti Nurhaliza masih kekal digelar penyanyi nombor 1 Malaysia. Wajahnya yang tidak lekang dengan umur itu buatkan ramai yang mengaguminya. Dikenali dengan keperibadiannya yang murni, Dato’ Siti tidak pernah berubah dari dulu sehingga kini.

Sekalipun sudah banyak kejayaan dan sudah bergelar jutawan, Dato’ Siti yang merendah diri dan kaya dengan senyuman ini sentiasa menceriakan hati peminat. Percakapannya dan perilakunya yang sopan dan lemah lembut buat ramai yang menyenangi bintang kesayangan ramai ini.

Selain program nyanyian dan temubual ekslusif, Dato’ Siti juga sering terlib4t untuk sesi photosh00t. Adalakalanya anaknya Aafiyah juga turut sama menjadi penghias dan menyeri dalam sesi photosh00t ini. Kali ini, Dato’ Siti dilihat bergambar dengan seekor burung dan gayanya yang terlihat tak0t itu buat ramai peminat tersenyum.

Menerusi akaun Instagram ctdk.fans, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Dato’ Siti ketika sesi bergambar bersama seekor burung. Apa yang melucukan adalah mim1k muka dan re4ksi sp0ntan Dato’ Siti ketika diacah burung tersebut. Comelnya muka macam Aafiyah sekali tengok !

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Dato’ Siti ini buat ramai peminat terhibur. Antara komen-komen mereka :

” Ad0i comellah tok ti.. “

” Comel.. Teringat sun conure saya same macam ni tapi umur tak panjang.. “

” So cute.. “

 ” Comelnye..So Cute… “

Alahai comel sungguh muka Dato’ Siti menahan tak0t. Muka ketika diacah pat0k burung tu pun kiut sangat, macam kanak-kanak. Dalam tak0t pun senyum ketawa tak put0s terukir di bibir, comel. Apa pun, semoga Dato’ Siti sentiasa success dalam kerjaya dan berbahagia selalu disamping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk.fans

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..