“ Tiba-tiba rasa seb4k pula. Ameena awak tak yah besar-besar lah.. ” – Fizi Ali

Fizi Ali Muatnaik Video Anaknya, Ameena Sofia Raih Perhatian Netizen. Alahai Semakin Besar, Semakin Comel Ameena. Namun Perkongsian Fizi Buat Peminat Tersentuh, Kasih Sayang Seorang Bapa !!

Kasih sayang seorang ayah tiada tandingan dan gantinya. Begitu juga dengan Fizi Ali seorang penyampai radio pastinya mahukan sentiasa yang terbaik untuk anaknya, Ameena Sofia. Jika dilihat, pelbagai telatah dan gelag4t manja Ameena yang sering dikongsikan Fizi buat peminat di laman sosialnya.

Terbaru, satu perkongsian video telah dimuatnaik di akaun Instagram Fizi yang memaparkan gelag4t comel anaknya, Ameena yang kelihatan begitu manja ketika bersamanya bersiar-siar. Ameena juga kelihatan cute dengan rambutnya yang terikat kemas di atas kepala.

Pantas masa berjalan, nampaknya Ameena sudah semakin membesar dengan sihat membuatkan Fizi merasa seb4k Tulis Fizi, berharap Ameena tidak cepat membesar agar anak manjanya itu tetap boleh bersamanya. Selain itu, terdapat kata-kata ikhlas yang menggambarkan perasaan Fizi sebagai seorang ayah khas kepada puteri sulungnya.

Melihat daripada perkongsian Fizi, rajin betul membawa Ameena bersiar-siar. Pastinya Ameena seronok dan jelas kelihatan wajah Ameena begitu teruja ketika menyambut tangan daddynya. Malah, video tersebut juga turut mendapat respon daripada isterinya, Shakilla Khoriri.

Jom kita tonton video di bawah :

Ramai yang memuji Ameena sememangnya seorang si cilik yang comel dan cantik. Malah, ada juga yang mendoakan Ameena semoga menjadi anak yang baik buat daddy dan mommynya. Antara komen- komen yang dit1nggalkan :

“ Dear Ameena, dulu daddy awak suka buat saya sed1h dengan benda-benda macam ni.. Sekarang turn awak.. Please jaga daddy awak sebab dia BF pertama awak.. ” – Shakilla Khoriri

“ Bersimpang s1ur belah rambut ameena.. mesti Papa yg ikat rambut tu.. Comei.. Muka daddy ameena nie.. Comel dia tuuuu.. ”

“ Dh besar dh dia comel sgt.. ameena.. Mkin bsar mkin cantik.. Cutenya ameena.. Semoga ameena jadi anak yang baik buat daddy dan mama membesar dengan sihat.. Aminn.. ”

“ Comelll sgt2.. semoga membesar dengan sihat ameena.. this video reminds me how much my dad loves me.. Comel sungguh ameena.. ”

“ Makin besar makin comel cantik, muka pun habis muka daddy.. Apa nama tempat tolak Ameena tu ye.. Ngawww.. so sawittt.. dh beso dh ameena.. ”

“ Comellah ameena.. suka tengok part dia pandang belakang dan sambut tangan ayah dia.. semoga membesar menjadi anak yang baik.. ” 

“ Cutelah ameenaa ni.. besar dah dia.. semoga jadi anak yg baik utk daddy & mummy..  lots of love.. Comelnyaaa.. Alaaa cryyyyy.. ”

“ Bgla ameena adik.. nnti mommy ade bf baru gak.. knp awk comel sngt ameena.. So cute.. ”

Alahai, seronok tengok kasih sayang antara Fizi dan Ameena. Pastinya setiap bapa mahu melihat anaknya membesar dengan baik dan pintar. Semoga Fizi sentiasa sihat dan terus sukses dalam apa juga yang dilakukan serta Ameena menjadi anak yang solehah dan kebanggaan buat daddy dan mommy.

Silakan SHARE..

Sumber: IG fiziali_                                                           

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..