” Terkedu mendengarnya. ‘Lauk’ je dia buat lagu ni.. ” – Netizen

Video Anuar Zain Cover Lagu Single Terbaru Nabila Razali, Peluang Kedua. Wahhh Merdunya Suara Lejen, Mendayu-Dayu. Ini Respon Nabila Razali !!

Muncul dengan single Pem4tah Hati, nama Nabila Razali mula dikenali ramai. Kejayaan lagunya itu memberikan Nabila ruang dalam industri seni suara dan beliau terus mengorak langkah seninya supaya lebih berkembang. April lalu, beliau sekali lagi keluar dengan single barunya berjudul Peluang Kedua.

Lagu ciptaan penyanyi terkenal, Hael Husaini ini mencipta kej0tan apabila berjaya mendapat lebih 2 juta tontonan di saluran youtube miliknya. Namun ramai yang mempertikaikan vokal Nabila dan tidak kurang juga yang mempersoal mengapa lagu ini diberikan kepada Nabila.

Lebih menyed1hkan buat Nabila apabila beliau ‘terkuc1l’ ketika menyanyi live di rancangan MeleT0P Mega Raya Ria baru-baru ini. Kejadian ini buat Nabila pada awalnya sedikit down namun rakan-rakan artis lain memberikan kata semangat yang tidak put0s-put0s. Ramai yang membuat cover lagu ini termasuklah penyanyi tersohor, Anuar Zain.

Menerusi akaun Instagram, Nabila Razali telah berkongsikan satu video yang memaparkan nyanyian istimewa daripada Anuar Zain membawakan single terbaru Bella itu. Nabila terharu dan memberi responnya atas kesudian penyanyi tersohor ini mendendangkan lagunya yang hang4t diperkatakan itu.

Jom tonton video di bawah :

Dendangan Anuar Zain ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Positive vibes. Mmg power.. “

” Ermm nampak layan ngat tuu.. “

” Great voice. Merinding baii.. “

” Bella mesti suka sebab bella kan peminat Anuar Zain.. “

” Terkedu mendengarnya. Lauk je dia buat lagu ni.. “

” Gug0r airmata dengan suara anuar zain ni ! Sedapnya suara.. “

” Legend nyanyi memang jaranglah tak sedap.. “

” Wow… Gempak arrr.. “

Lain macam pulak bila Anuar Zain bawakan lagu ini. Mendayu-dayu sampai buat hati peminat tersentuh mendengarnya. Tetap dengan gaya dan lenggoknya yang lain daripada lain, suara Anuar memang memuk4u. Apa pun, semoga karier seni Nabila dan Anuar Zain terus bersinar di masa hadapan. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Razali, IG Anuar Zain

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..