” Tergag4p terus David Teo part bak4r rumah tu. Go go go Azal.. ” – Netizen

Video Anak Zarina Zainuddin, Azal Casting Bersama David Teo Mencuit Hati Ramai. Spontan Dan Kelakar Betul Ayat Azal Ni. Tak Sangka Azal Ada Bakat Berlakon, Sampai Terkedu David Teo !!

Umum mengetahui kisah hidup pelakon dramatis, Zarina Zainuddin bersama dua orang anak istimewanya. Azal dan Azil anak yang cukup disayangi Zarina. Dengan penuh kasih sayang dan tahap kesabaran yang tinggi, Zarina tetap kuat melayani kerenah anak-anak istimewanya ini sekalipun terkadang dirinya sendiri terluk4.

Azal dan Azil, kedua-duanya punya personaliti dan sikap yang berbeza. Azal lebih menonjol dan berdikari malahan punya bakat dan semangat mendalami ilmu kehidupan seperti remaja normal yang lain. Menyukai bidang lakonan, Azal sudah mula menunjukkan bakat lakonannya itu kepada Zarina.

Sebagai ibu, Zarina menyokong dan cuba membantu Azal agar bakatnya itu boleh diketengahkan dan ditonjolkan kepada umum. Untuk menggembirakan hati Azal, Zarina membawa Azal berjumpa penerbit filem tersohor tanahair, David Teo untuk membuat sesi casting khas. Bila Azal mula melakonkan wataknya, David memuji bakat anak istimewa ini.

Menerusi akaun Instagram, Zarina telah berkongsikan satu sedutan video yang memaparkan anaknya Azal sedang menjalani sesi casting bersama David Teo. Gelagat Azal sangat mencuit hati apatah lagi mendengar dialog spontan Azal itu sampai terkedu David dibuatnya. Betul-betul berbakat lah Azal.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” Betul tu Zarina, Azal boleh berlakon klu kena dgn watak orang lurus bendul, mesti berjaya.. “

” Aunty impress dgn u such a good mom to yr son seorang ibu yg sgt tabah.. “

” Semoga Azal dapat mengecapi cita-citanya suatu hari nanti menjadi kenyataan buktikan kepada semua yang insan istimewa boleh berjaya.. “

” Azal boleh. muga berjaya saya doakan.. Kena watak cerita yang sesuai best ni.. “

” Putih melepak .. putih melepak.. putik melepak. Pandainya azal.. Sukses terus azal.. “

” Putih melepak pun boleh azal.. Pinjam pandai bayar tak nak. Suka plk ayat tu kak.. “

” Tergagap trs david teo part bak4r rmh tu. go go go azal.. “

Ada bakat dan jika digilap lagi pasti Azal boleh jadi pelakon berbakat yang istimewa. Dar4h seni yang mengalir memang menurun bakat lakonan ibunya betul. Walaupun tergag4p tapi ayat spontan Azal tu menghiburkan. Apa pun, semoga impian Azal untuk menjadi pelakon dipermudahkan. Aamin..

Tonton video di bawah ini :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin, Youtubr Channel Mangkin Pictures

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..