” Teringat time angah s4kit tak boleh turun tangga pakai tilam ajaib.. ” – Jep Sepahtu

Bila Team Sinar Pagi Mengimbau Kenangan Bersama, Part Angah Raja Lawak Dengan Tilam Paling Lucu. Tengok Gaya Jep Sepahtu Bercerita Pun Dah Terbayang Kej4diannya. Lawak La K0rang Ni !!

Pagi di Sinar antara segmen pagi yang mempunyai bilangan pendengar yang ramai. Rancangan di bawah stesen radio Sinar FM ini dihoskan oleh penyampai sensasi, pelawak Jep Sepahtu, Rahim Sepahtu dan Angah Raja Lawak. Gabungan yang cukup mantap dan menceriakan setiap hari pendengar.

Keserasian dan chemistry yang wujud antara mereka membuatkan apa sahaja topik pagi yang dibincangkan menjadi menarik apatah lagi diselang-selikan dengan lawak jenaka mereka yang menghiburkan. Tidak hanya bekerjasama di konti, 3 sahabat ini sememangnya sudah lama bersahabat.

Rupanya Jep dan Angah Raja Lawak pernah menjadi housemate ketika zaman bujang mereka. Manakala Rahim pula yang selalu bersama Jep di Sepahtu Reunion dan dan pasukan Superlawak FC membuatkan mereka lagi akrab seperti adik beradik. Pastinya banyak kenangan yang disimpan oleh 3 sahabat karib ini samada manis ataupun pah1t.

Menerusi akaun Instagram Sinar my, telah dikongsikan satu video yang memaparkan rakaman live program itu. Berbicara dan mengimbau kenangan selama mereka bekerja bersama-sama, macam-macam cerita yang dapat didengar tetapi part Angah dan tilam paling mencuit hati ramai pendengar.

J0m tonton video di bawah :

Ramai pendengar dan penonton merasa terhibur dengan cerita Jep, Rahim dan Angah ini. Antara komen-komen dari mereka :

” Moga persahabatan korang kekal selamanya. Bersemb4ng pun kelakar lah korang terbaik.. “

” Alamakk sampan lalu, jarang tak kelakar.. “

” Hahahahah ‘kau kalau tak malu.. Kau kes1an kan la aku’ … Win.. “

” Ad0i lawak.. Bawak kete gelak sorang-sorang .. Mesti orang ingat tak betol.. “

” Jep memang tapau la Jep.. “

” Bar4i sentiasa, depaaa ni memang kelakar laa.. “

” Macam-macam bila musim PKP…. Tiberrr Jep sepahtu nampak sampan lalu… Lawak la jep.. “

Memang betul-betul sahabat macam adik beradik la. Macam-macam kenangan lucu sampai masing-masing tak tahan gelak terus. Sahabat di kala sus4h senang, untung bila dapat macam ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga persahabatan ini sentiasa disirami kasih sayang dan keceriaan yang tak put0s-put0s.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar_my by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..