Connect with us

Artis / Selebriti

” Tamat sudah series ni. Dari series 1 saya layan tau dan akhirnya nampak juga kek tu menjadi, haha.. ” – Netizen

Video Anak Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana Mencuba Kali Ke 3 Buat Pound Cake Bersama Bapanya, Zain Saidin. Akhirnya Berjaya Juga Aaisyah Selepas Berkali-Kali Gagal. Bukan Main Excited Lagi Aaisyah Dapat Makan Kek Hasil Air Tangan Sendiri !!

Selain pelakon Rozita Che Wan atau mesra dengan panggilan Che Ta, anak perempuannya iaitu Aaisyah Dhia Rana juga mempunyai ramai peminat. Sejak dilahirkan sehinggalah sekarang, perkembangan Aaisyah sering menjadi perhatian ramai. Membesar sebagai kanak-kanak yang comel, pasti ramai yang tidak jemu memandang wajahnya.

Meninjau di akaun TikTok suami Che Ta, Zain Saidin sering berkongsi video melakukan aktiviti bersama anak tersayangnya. Antara video yang menarik adalah Zain dan Aaisyah mencuba membuat pound cake. Menerusi beberapa video sebelum ini, kek yang dimasak mereka tidak menjadi.

Klik gambar untuk info..

Tidak patah semangat, Zain dan Aaisyah sekali lagi mencuba kali ketiga membuat pound cake.  Kelihatan Aaisyah begitu semangat melakukan sendiri segala penyediaan di dapur. Paling menarik pada kali ini, pound cake yang dibuat oleh Aaisyah akhirnya menjadi.

Perkongsian video part 3 Aaisyah membuat kek telah menarik perhatian warganet. Ada yang mengatakan sudah mengikuti video dari part pertama hinggalah part 3 dan merasa bangga melihat kesungguhan Aaisyah untuk membuat sendiri pound cake itu.

Tonton video di bawah ini :

(Sila tunggu seketika jika video lambat keluar )

@zainsaidin23

Ok youalls mintak so we deliver khas untuk youalls.. enjoyyyyyy percubaan Aaiayah’s Pound cake kali ke 2 #aaisyahdhiarana #fyp #supportlocal #daddysgirl #poundcake

♬ 10 minutes BGM for light training such as yoga(845880) – kakumaru

@zainsaidin23

Ini la dia hasil kami buat Pound Cake untuk kali kedua.. alhamdullilah terima kasih kepada semua yang bagi tips.. kami budak baru belajar, tulis comment tolong tunjukkan.. #aaisyahdhiarana #fyp #supportlocal #daddysgirl #poundcake #zainsaidin #doakanygterbaik

♬ Cute background music for kids(951274) – dama

@zainsaidin23

So kita cuba lagi skali untuk kali ke 3, harap2 jadi la youalls.. thank you so much kepada semua yang comment dan msg cara2 yang betul untuk buat Pound Cake yang tak berape jadi sebelum ni.. doakan la jadi ya.. tapi ni part 1 of cake 3 so kene tunggu untuk result dalam part 2 of cake 3 la ya 😝#supportlocal #zainsaidin #fyp #fypシ #aaisyahdhiarana #daddysgirl #poundcake #rozitachewan #food #nevergiveup #thankyou #malaysia

♬ original sound – Zain Saidin – Zain Saidin

@zainsaidin23

“Hidup ni kene ade WAMWAMSAM, jadi tak jadi blakam kiram, yang penting komfidem..” Nilai2 ini la yang ioalls nak terapkan dalam jiwa Aaisyah ku.. Hope youalls enjoy and support dengan share dan comment ape lagi youalls nak cadang kita buat untuk content 😉 #supportlocal #zainsaidin #fyp #fypシ #aaisyahdhiarana #daddysgirl #poundcake #rozitachewan #food #nevergiveup #thankyou #malaysia

♬ original sound – Zain Saidin – Zain Saidin

 

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka memuji semangat Aaisyah. Antara komen-komen tersebut adalah :

 ” Tamat sudah series ni. Dari series 1 saya layan tau dan akhirnya nampak juga kek tu menjadi, hahahaha.. 

” Pound cake, butter cake sebenarnya plg susah buat walaupon resepi simple. Sebab dia melibatkan teknik. But good job lah Aaisyah.. “

” Good job Aisyah.. Sikit je lagi.. Klu bole teknik cmpurkan tu tepung jgn guna mixer,guna teknik kuap..Kuap perlahan2 guna spatula hingga sebati.. “

” Dah 3 series pound cake ni. Suka tngk bonding Zain n Aisyah. After this bnykkn lg baking time with aisyah. Buat cupcke biscuits kee. Bestt.. “

” Daddy. Aisyah pun dah ada skill beletiaq mcm mommy.. Comel plk aku tengok video dua beranak ni buat kek.. Ok lah tu menjadi jga dari sebelum2 ni.. “

” Comel Aisyah.. Moment yg sgt mahal bila dia dewasa nt.. Dlm masa yg sama dia sedang cipta kenangan bersama daddy dia.. Keep it up Aisyah.. “

” Beria akak brdoa kek Aisyah jdi tau.. Klau tak tak tenang akak nk tnggu next episode hahaha.. Good job Aisyah.. Akak kagum dengan semangat Aisyah.. “

” Aku fans tegar tengok si Aisyah ni buat kekkkk… Ok last nmpk cun juga kek tu.. Walaupun nampak ada lah juga tak naik.. Fuhh dah habis kan episod pound kek ni kan.. “

Klik gambar untuk info..

Akhirnya kek Aaisyah menjadi juga, nampak sedap pula tengok Aaisyah makan. Seronok tengok bonding time Zain dan Aaisyah, bagus Zain sentiasa memberikan semangat kepada Aaisyah. Apa-apa pun semoga Aaisyah menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya serta berjaya dalam apa jua yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok zainsaidin23

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT