Connect with us

Artis / Selebriti

” Tak payah suruh pun, confident jawab mummy dia.. ” – Netizen

Video Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Mencuci Kolam Renang Raih Perhatian Ramai. Wah, Rajin Sangat Isaac Ni. Semua Kerja Rumah Isaac Boleh Buat. Cantik Betul Halaman Rumah Isaac !!

Menerusi satu akaun Instagram, perkongsian sebuah video yang memaparkan gelagat anak Zahirah Macwilson iaitu Isaac Raees sedang mencuci kolam renang telah meraih perhatian ramai. Isaac seperti tahu cara untuk mencuci kolam sahaja.

Mungkin sebelum ini Isaac selalu memerhatikan orang di rumahnya membuat kerja lalu Isaac pula ingin mencuba. Kanak-kanak seusia Isaac sememangnya gemar meniru apa yang dilihatnya. Tetapi kena hati-hati ye Isaac, takut terjatuh ke dalam kolam pula.

Klik gambar untuk info..

Gelagat Isaac ini dirakamkan oleh ibunya, Zahirah dan kemudiannya Zahirah telah bertanya apa yang dilakukan oleh Isaac. Dengan begitu yakin, Isaac menyatakan yang dia sedang mencuci kolam tersebut. Wah, rajin sungguh anak teruna  ni.

Selain itu, halaman rumah Zahirah dan Aiman ini juga mencur1 tumpuan. Sangat cantik dan menenangkan. Kolam renang mereka juga agak besar. Perkongsian ini telah menerima lebih 8 ratus tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji sikap rajin Isaac membuat kerja-kerja rumah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Untung zahirah aiman kecik2 anak dah pandai tolong mumy dady bukan semua anak ringan tulang tu boleh panggil anak bertuah.. “

” Serba boleh Issac ni. Kecik2 byk rajin ni. Untunglah mum Dan dad. Rajin Isaac. Nanti da besar sikit must belajar swimming.. “

” Dah ler rajin..xpayah suruh pn…confident jawab mummy dia…love Ijack… Amboi.. mcm tak sabar jadi big brother jer gayanya.. “

” Cantik kawasan rumah.. Ringan tulang Isaac ni..good boy.. terpaling cleaner ni.. nanti dah ada adik..rajin2 lah jaga adik plak ye.. “

” MasyaAllah Issac anak yg rajin… Yeah…… IZ raya dirumah baru.. Bertuah dapat abg Isaac yg rajin ni tau.. comel pula tu.. “

” Rajin sangat isaac ni..  So rajin…nice..wahhh ada pool best nya… isaac semua dia pandai.. Dh la handsome Isaac ni….rajin lak tuuu.. “

” Wow! Serius betul Isaac ni about his ‘work’. pandai.. comel ijack.. Wow… senanglah mummy… abang isaac rajin.. bertuah.. “

Klik gambar untuk info..

Wah, untunglah mummy ada anak yang sangat rajin membuat kerja-kerja rumah. Nampaknya boleh lah mengurangkan bebanan tugas mummy di rumah. Semoga sikap rajin Isaac Raees ini kekal sehingga meningkat dewasa nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lovezm95

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT