Connect with us

Artis / Selebriti

” Tak boleh tahan bila Ardy cakap ‘pam free’, terus aku gelak.. ” – Netizen

Video Betty Rahmad Cuba Pr4nk Suaminya, Ardy Damis Dengan Berkongsi Sebuah Cerita Yang Direka Oleh Dirinya Buat Ramai Terhibur. First Time Dengar Pam Tayar Kena Bayar, Kelakar Lah Betty !!

Bagi yang mengenali Betty Rahmad, sudah semestinya tahu dia sering berkongsi pelbagai video mengenai anaknya, iaitu Wira di akaun Instagram. Malah boleh dikatakan kesemua video tersebut sering mendapat pujian peminat kerana melihat kepintaran anak Betty.

Namun, kali ini perkongsian Betty lain pula. Betty telah berkongsi sebuah video yang memaparkan dia cuba untuk pr4nk suaminya, Ardy Damis dengan cerita yang direkanya. Dalam video itu, kelihatan Betty dan Ardy sedang berada dalam kereta.

Betty telah menceritakan bahawa semalam dia telah pergi ke sebuah stesen minyak untuk mengisi angin tayar kereta. Namun, seorang pekerja telah meminta bayaran sebanyak RM80 iaitu caj mengisi angin.

Setelah itu, Betty telah meminta kurang sebanyak RM40 kerana bagi dirinya, harga tersebut sangat mahal. Mendengar cerita Betty, Ardy telah terkej0t dan seakan seperti tidak percaya apa yang telah terjadi kepada isterinya.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Reaksi Ardy dalam video tersebut buat ramai terhibur lebih-lebih lagi mendengar dirinya menyatakan bahawa ‘ Eh pam free’.  Antara komen-komen netizen adalah :

” Tak boleh tahan bila Ardy cakap ‘pam free’, terus aku gelak. Memang kelakar weh, mana ada pam kena bayar, kan dah kant0i t1pu.. “

” Hahha berapa kali ka garu2 hidung tu Betty, awal2 dah nampak nk t1pu. Kelakar part last tu, masing-masing ketawa besar.. “

” Lawak lah kak Betty ni. Ni lah pertama kali saya dengar pam kena bayar, mahal pulak tu cajnya, hahaha keras perut gelak.. “

” Hahahaha part “eh pam free, ter0knya ” tak tahan gelak hahaha.  Aku ulang tiga kali kot tengok video ni.. “

” Cute g1la video ni, btw memang kelakar sangat. Memang nampak Betty tak pandai nk t1pu2 lah dengan husbnd dia.. “

” Ok, next time cari lah cerita yang nampak real skit, ni awal2 dah kant0i. Hahaha paling tak tahan suami dia tak perasan tengh record.. “

” Hahaha ger4mnya pam pun kena bayar, hahhaha lawak lah. Terkej0t ter0k si suami tu awal-awal dengar cerita merepekk isteri, haha.. “

Kelakar melihat pasangan ini bila masing-masing ketawa. Pasangan yang selalu harmoni dan ceria. Apa-apa pun, semoga Betty dan suaminya terus kekal bahagia di samping anak mereka yang tersayang iaitu Ardy Wira.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT