” Dah besar anak Sari, handsome pulak tu.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Anak Sari Yanti, Baasit Al-Haq Dan Gambar Thr0wbacknya Raih Perhatian Peminat. Wah Abah Jep Siap Ready ‘Sweet Games’ Lagi Untuk Baasit. So Sweet Family Ni !!

Meninjau akaun Instagram Sari Yanti, telah dikongsikan satu video yang memaparkan mereka sekeluarga menyambut hari lahir anak kedua Sari, Baasit Al-Haq. Dipanggil Baasit oleh semua ahli keluarga, Baasit seorang anak yang manja dan sedikit pem4lu.

Coret Sari di kapsyennya adalah ucapan selamat hari lahir yang ke 10 untuk Baasit dan seluruh keluarga sangat menyayangi Baasit. Sari turut memohon doa pada Yang Maha Kuasa agar anaknya ini berjaya dunia dan akh1rat.

Hubungan Baasit bersama Jep Sepahtu diketahui oleh peminat amat akrab. Turut sama diselitkan dalam video ini gambar-gambar kenangan Jep bersama Baasit. Bukan main manja lagi Baasit apabila bersama Jep, sudah besar pun masih berdukung dengan abahnya ini.

Dalam video ini juga, Baasit diberikan oleh Jep sekeping kad seperti permainan Squid Games namun ditukar nama kepada Sweet Games. Perlu menghias sendiri keknya, diiringi muzik Squid Games, sambutan ringkas sebegini nampak menyeronokkan.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Sari Yanti ini telah mendapat perhatian daripada peminat dan rata-ratanya tidak ketinggalan mengucapkan ucapan selamat hari lahir buat Baasit. Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday Baasit Al Haq. moga Baasit menjadi anak yang soleh selalu ye handsome boy.. “

” Happy birthday Baasit sayang. Hands0me boy anak soleh ni. Semoga tak jemu jadi anak soleh ya abang baasit, berjaya dunia dan akh1rat.. “

” Happy birthday hands0me boy. Semoga menjadi anak yang soleh buat mama dan abah selalu. Seronok tengok family ni.. “

” Happy birthday handsome boy mama, Abang Baasit Al Haq. Semoga menjadi anak yang soleh penyejuk hati mama abah.. “

” Happy birthday Baasit, alhamdulillah membesar dengan hands0me. Macam muka mama dia sangat. Mama lawa, anak-anak pun jadi hands0me lawa.. “

” Dah besar anak Sari, hands0me pulak tu. Semoga berjaya dan jadi yang terbaik dunia dan akhirat ye Baasit.. “

” Selamat panjang umur abang Baasit. Muka mama dia lah, makin besar makin hands0me baasit ni. Happy betul tengok family Sari ni.. “

Tidak dinafikan, anak-anak Sari semuanya punya rupa paras yang handsome dan cantik. Iyelah mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi kan. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran yang ke 10 tahun Baasit Al Haq dari kami di Berita Kopak dan semoga Baasit sentiasa menjadi kebanggaan mama dan abah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..