” Syafiq tahan ketawa sampai muka macam nak menang1s.. ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Sedutan Video Blo0pers Drama Diva Popular. Terbahak-Bahak Syafiq Kyle Dan Nadia Brian Gelak Masa Abil Buat Suara Sengau. Masuk Air Betul Lah Abil, Sampai Bersembur Air Liur Syafiq Dibuatnya !!

Nama anak kepada penyanyi rock terkenal tanahair Amy Search, Nabila Huda sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Bakatnya dalam bidang lakonan begitu terserlah dan merupakan seorang pelakon yang serba boleh. Bagi apa sahaja watak kepadanya, pastinya dapat dijayakan dengan berkesan sekali.

Menerusi akaun Instagram, bintang utama Drama Diva Popular ini berkongsi satu sedutan video blo0pers ketika melakonkan drama berkenaan. Kelihatan Syafiq Kyle dan Nadia Brian turut sekali ada dalam babak tersebut.

Dalam video berkenaan, gaya lakonan Nabila atau lebih mesra dipanggil Abil ini begitu mencuit hati. Abil menuturkan dialog dengan suara sengau sehingga Syafiq dan Nabila ketawa terbahak-bahak melihat gelagat Abil.

Sampai bersembur air liur Syqfiq dibuatnya. Alahai Abil ni tak pernah tak kelakar. Ada sahaja telatahnya yang membuatkan orang di sekeliling gel1 hati dan terhibur. Memang seorang yang sangat sp0rting dan disenang ramai.

Jom tonton video di bawah :

Mesti ramai yang tidak sabar nak menonton drama ini setelah menonton video blo0pers yang dikongsikan oleh Abil. Rata-rata peminat turut terhibur dengan lakonan Abil. Antara komen-komen mereka :

” G1ler betul laaa oiii.. Lingo be like.. kekek ah lu Kak Abil, awesome performance.. Pecah lah korang ni.. hahaha.. “

” Capik tahan ketawa sampai muka mcm nk nang1s. Kesiannya lahaiiii.. Kalau aku mahu boleh gelak smpai nang1s.. “

” Adeih aku nak stop scroll ig abel la, smpai m1grain aku gelak ni.. mampu1hhh.. tak tahan dengo sengau tuuuuu.. “

” Watak ni ke yg Ting t0ng atau mmg Nabila yg Ting t0ng ni, lawak toi lh..

” Hahahaha masuk air la abill.. seks4 syafiq nak tahan urat ketawa dia tu.. ada tak emoji gelak guling2.. “

” Weyhh.. hadoiii la.. bara1ii gelakkk.. best actress laaa abil.. ape ko buat tu abill.. mesti havoc cite nie.. “

” Cantiknya nadia.. Lawa la baju abil.. Berlakon tak pernah nye tak kelakar tau.. Wehhhhh mcm kena tengok jeee nihhhhh.. “

Bukan sahaja pandai berlakon dan menjiwai watak yang ser1us, namun Abil juga boleh berlakon watak komedi sehingga membuatkan ramai yang gelak ketawa menontonnya. Apa-apa pun, selamat maju jaya buat Abil. Semoga berjaya dalam apa jua yang diceburi.

Silakan SHARE…

Sumber : IG kupu_kupu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..