” Susuk sikit peghok tu Zanggg.. ” – Neelofa

Neelofa Tegur Gambar Zizan Razak Nampak Perut Buncit, Namun Respon Zizan Sangat Mencuit Hati. Lain Macam Betul Zizan Balas Komen Ni. Hahaha !!

Nama Zizan Razak sudah cukup popular di kalangan peminat. Pelawak ini yang peramah dan mudah bergaul dengan semua orang buat dirinya disenangi. Sebagaimana rakan selebriti lain, Zizan juga punya minatnya terhadap sukan. Jika sebelum ini, Zizan aktif dengan konvoi motor beramai-ramai, namun kali ini Zizan mencuba pula berbasikal.

Mengikut jejak langkah ramai artis lain antaranya Dato’ Siti Nurhaliza, Alif Satar, Shukri Yahaya Dan Zamarul Hisham, Zizan mula berjinak dengan aktiviti sihat ini. Menerusi entri terdahulu, Zizan ada berkongsikan beliau berbasikal bersama pengacara TV3, Hawa Rizwana.

Kapsyennya itu buat peminat tertawa kerana ayat pickuplinenya yang melucukan. Terus bersemangat untuk lebih aktif, Zizan menyertai rakan-rakan lain juga untuk sama-sama meningkatkan lagi stamina badannya. Penampilan Zizan yang agak berisi menarik perhatian peminat dan tidak terkecuali sahabatnya, Neelofa.

Menerusi akaun Instagram, Zizan Razak telah berkongsikan beberapa keping gambarnya berbasikal bersama rakan-rakan. Zizan yang kelihatan agak bulat dalam gambar ini menarik perhatian peminat. Apatah lagi ramai yang perasan bahagian perut Zizan nampak agak buncit bila memakai pakaian sukan tersebut.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Semoga cepat kurus Dan sado abg zizan.. “

” Perut abe lg menggil4kan dinda..  6 pack idola.. “

” Bang Zan, perut tu bang zan, takoddd.. “

” besar molek perut demo zang.. “

” Perut lagi sem dari muka tu bang zizan.. “

” Boyot tu hahahahaha.. “

” Bawak bincang perut tu bang zan.. “

Namun komen daripada Neelofa buat peminat terhibur apatah lagi membaca jawapan balas daripada Zizan sangat mencuit hati. Gurau sweet je dua sekawan ni.

Amboi netizen suka betul menyak4t Zizan part perut sampai Lofa pun terjebak sama. Jawapan Zizan memang mencuit hati betul sampai keluar hashtag baru lagi #lozan. Lucu sungguh Zizan bergurau dengan Lofa ni. Apa pun, semoga Zizan sentiasa diberi kesihatan yang berpanjangan dan sihat selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizan Razak, IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..