” Sukanya dengar cara penjelasan Datin Lisa, sangat inspirasi.. ” – Netizen

Video Datin Lisa Surihani Berkongsi Cerita Penghijrahannya Yang Meraih Perhatian Ramai. Lembut Je Cara Pertuturan Datin Lisa, Terbaik Nasihat Daripada Datin Lisa !!

Sekitar dua tahun lalu, pelakon cantik ini telah mengej0tkan ramai apabila telah tampil dengan imej bertudung. Sejak itu, satu persatu perubahan dari segi penampilan Datin Lisa Surihani dapat dilihat dengan jelas.

Terbaru, Datin Lisa telah menjadi artis jemputan dalam rancangan MeleT0P. Dengan mengenakan jubah labuh berona pastel, imej tertutup Datin Lisa kelihatan cukup kemas. Malah dilihat Datin Lisa juga seperti tidak memakai sebarang makeup di wajahnya termasuklah lipstick.

Dalam rancangan itu, Datin Lisa telah dikongsikan sediki tentang mengenai penghijrahannya. Menerusi wawancara, Datin Lisa mengakui berasa tak0t sekiranya dirinya sering dihuj4ni dengan pujian berkenaan penghijrahannya itu.

Bagi Datin Lisa, meskipun pujian merupakan kata-kata yang indah namun semua itu boleh melalaikan. Malah ujar Datin Lisa lagi, untuk kekal istiqamah ini sebenarnya agak mencab4r dan berharap semua dapat mendoakan yang baik-baik.

Ikuti perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by SINAR (@sinar_my)

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai video tersebut dan memuji cara Datin Lisa berbicara. Antara komen-komen menarik adalah :

” Alhamdulillah, satu ilmu dan peringatan. Love sgt, dia susun ayat dia elok2, she thinks and say it dengan baik, Allahuakbar, inspired.. “

” Sukanya dengar cara penjelasan Datin Lisa, sangat inspirasi. Boleh lah kita sama2 dengar dan jadikan contoh yang baik.. “

” Alhamdulillah, sukanya dengar Datin Lisa cakap, gayanya yang simple tanpa bersolek pun cantik sangat, terp4ku tengok.. “

” Salah seorang selebriti yang aku suka, tengok lah cara Lisa Surihani, bagi dia, pujian tu dia takut sangat, terbaik lah.. “

” Congratulations sister. It took everything for a person who has so much, not showing off & just be modest. Thank you for being such a gem.. “

” Antara artis yg berpij4k di bumi nyata, love sangat2. Cantik, sopan, ayu eh semua lah ada pada Lisa.. “

” Beautiful Lady. Suka dengar bile Lisa mula berbicara MasyaAllah penuh sopan n bahasa yg very nice.. “

” Hijrah ikhlas kerana Allah, sejuk mata yg memandangmu moga Lisa terus istiqomah dan menjadi contoh kpd semua, aamin.

Sopan santun Datin Lisa dalam berbicara, malah kalau mendengar langsung sedikit pun tidak merasa jemu. Apa-apa pun, semoga Datin Lisa sentiasa dalam rahmat Allah dan segala urusan Datin Lisa sentiasa dipermudahkan, insyaAllah.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG sinar_my, meletop, lisasurihani, Youtube MeleT0P

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..