Connect with us

Artis / Selebriti

” Speaking berabuk weh, ada slang lagi. Syok dengar Deydey cakap.. ” – Netizen

Video Perbualan Anak Bongsu Sharifah Shahira, Deydey dan Ijoy Azahari Raih Perhatian Warganet. Fuh Banyak Mulut Macam Shiera Sangat Ni. Power Lah English Deydey, Hebat !!

Menerusi akaun Instagram Shiera Ijoy, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara anak bongsunya, Deydey dan Ijoy Azahari. Deydey yang sudah bersekolah ini seorang yang banyak mulut dan petah bercakap sama seperti Shiera juga.

Punyalah pot pet mulut Deydey dan lebih menarik Deydey bercakap dalam bahasa Inggeris dengan lancar. Deydey bercerita gurunya memuji dirinya dan walaupun kadang kala Deydey membuat kelakuan yang tidak baik, gurunya membuat seperti tidak ada apa yang berlaku.

Kemudian Ijoy meminta Deydey menyanyi lagu ‘ Kacang ketot’ . Cerita Shiera di ruangan kapsyennya, Ijoy suka mengajar anak lagu Tikt0k. Deydey pula bukan faham apa yang dinyanyikan. Dengan gaya comel dan bercakap slang, seronok mendengar sebutan Deydey.

Komen warganet, mulut Deydey memang ‘menurun’ mommynya. Banyak mulut dan cerdik sangatlah si cilik ini. Muka pun semakin besar semakin comel, ada iras makciknya, Sharifah Sakinah. Sepatah ditanya, berjela-jela Deydey jawab.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih hampir 7000 tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Bijak sangat ni deydey, macam mulut mak dia hehe. She speaks english so well, berabuk speaking.. “

” Anak ni cakap mcm pop corn yg membuak2 tu.. yg si daddy nye ckp sepatah2 je perkataan.. ‘how’ pas tu ank explain berjela-jela.. “

” Berabuk sekeping london. ada yang makcik tak paham pon apa dey dey explain.. punyalah fasih english dia.. “

” Macam makcik sakinah dia pun ada, mulut macam bertih jagung. Dah ler speaking laju, kal4h kita yang dah tua ni.. “

” Teacher’s pet la ni haha. didn’t get detention even though she did something bad. Comel lah Deydey, dalam tak nak tu full song terus kacang ketot haha.. “

” Serupa mommynya bercakap macam popcorn bijak. Rupa macam daddy.. pandainya dia nyanyi, your english so good, keep it up adik.. “

” Sebijik kak Rara bila dia cakap macam tak nak berhenti. Speaking berabuk weh, ada slang lagi.. Syok dengar Deydey cakap.. impress dengan anak shiera ni.. “

Fuh Deydey, speaking memang A+ betul. Non-stop apabila bercakap sama seperti Shiera, anak mommy betul lah Deydey. Deydey menyanyi pun syok dengar, dalam tak hendak menyanyi habis juga 1 lagu ye Deydey, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Ijoy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT