” Somb0ng dia tak nak air, bahasa kiut miut macam orangnya.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fattah Amin, Nur Fatima Aisya Apabila Disuakan Air Ketika Makan Buat Peminat Terhibur. Amb0i Fatima, Comel Je Ayat ‘ Jawab ‘ Pada Daddy Tu. Ringan Mulut Ni !!

Tinggal beberapa minggu sahaja lagi, si kecil bernama Nur Fatima Aisya ini bakal berusia 1 tahun. Fatima membawakan keceriaan buat pasangan Fazura dan Fattah Amin. Seiring dengan usia dan perkembangannya, pelbagai kerenah Fatima dapat dilihat.

Sebelum ini, Fazura ada berkongsikan banyak video Fatima yang suka makan dan mendengar azan. Sudah mula membunyikan suara dan menyebut mama, gelagat Fatima selalu menjadi tarikan kepada peminat-peminatnya.

Meninjau salah satu akaun kelab peminat Fazura dan Fattah iaitu Bamtahdolly, telah dikongsikan video pendek yang memaparkan telatah Fatima ketika sedang makan. Fatima memakai baby bibs dan pinggan berwarna merah jambu, memang warna favourite Fatima.

Kedengaran bunyi Fatima seakan tersed4k dan Fattah segera menawarkan air untuk Fatima. Memandang sahaja botol airnya, Fatima men0lak dan terdengar dari mulut Fatima seperti menyebut ‘nanti dulu’. 

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel Fatima ini membuatkan Fazura tergelak melihatnya. Alahai baby girl dah besar sekarang, sudah pandai menjawab. Antara komen-komen peminat :

” Banyak akal Fatima ni, ger4m je tengok haha. Kak long kawasan sangat ni Fatima, gar4ng tapi paling cute hehe.. “

” Clever girl, sayang dia Fatima. Pandai jawab Fatima ni, nanti dah dapat mulut lagi riuh la rumah jadinya. Sayang Fatima.. “

” Alolo so bijak la baby Fatima ni haha, Fatima oh Fatima kenapalah comel sangat ni. Nanti dulu ye Fatima, daddy bagi air tak nak dia.. “

” Somb0ng dia tak nak air haha, ger4m je dengar bahasa kiut miut macam orangnya. Bunyi nanti dulu je Fatima cakap dekat daddy tu.. “

” Tak nak air kata Fatima. Bijak Fatima anak solehah ni. Comel sangat, nanti mesti pandai dan banyak cakap. Ger4mnya.. “

” Macam mommy love food sangat, g4ng mommy ni hehe. Pandai makan Fatima ni, nampak selera bebenau di situ. Happy eating sweety.. “

” Fatima eei ger4mnya tengok awak ni. So bijaklah baby Fatima ni, jawapan comel sangat. bunyi dulu-dulu belakang tu hehe.. “

Alahai food lover macam mommy sangat ye Fatima. Mesti sedap makanan tu sampai daddy bagi air pun dit0laknya. Apa pun, sihat selalu Fatima sayang dan semoga Fatima terus menjadi penyejuk hati mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bamtahdolly, IG Fattzurarangers

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..