” Muka daddy sangat, dah besar handsome.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Dato’ Awie, Putra Ahmad Andeeka Yang Makin Comel. Alahai, Suka Sangat Tersenyum. Makin Besar Makin Handsome Dan Iras Daddy !!

Putra Ahmad Andeeka merupakan cahaya mata Dato Awie bersama isterinya, Datin Sharifah Ladyana binti Syed Shamsuddin. Andeeka dilahirkan pada 12 November 2020 merupakan anak keenam Dato Awie.

Meninjau ke akaun Instagram isteri Dato Awie, video terbaru Andeeka telah mencur1 perhatian peminat dan para pengikut Instagramnya. Video tersebut dirakamkan ketika sambutan hari lahir anak sulung Dato Awie, Putri Aleeya Antasha yang ke 21 tahun.

Andeeka dilihat begitu ceria apabila wajahnya dirakam dan sudah pandai mengikut apa yang dibuat oleh bapanya. Andeeka juga gemar tersenyum apabila melihat wajahnya di kamera. Amboi, nampak bijaklah Andeeka ni.

Perkongsian ini telah menerima lebih 1 ribu likes buat masa ini sejak ianya dimuatnaik. Jika dilihat di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Andeeka yang berles0ng pipit dan sentiasa ceria.

Jom tonton video di bawah :

Selain itu, penampilan Dato Awie yang berambut pendek juga mencur1 tumpuan ramai. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Muka daddy sgt.. comel cute.. Alhamdulillah Happy fmly.. besaq dh Andeeka.. happy family.. aminn.. nmpk segak rambut pendek.. “

” Comel t0mey nyer andeeka.. Wah..kacak Dato Awie.. smg bahagia selalu Datin Lady..dh bsr baby.. “

” Andeeka makan apa tu syg.. ger4mnya tgk si kecik tu. pandai sengih tgk camera. hehe.. smart Dato Awie .. “

” Knape comel sgt.. ger4mnya.. Dah besar handsome.. Keluarga Bahagia…waahh,dato Awie terlihat hensem & makin muda.. “

” Alololo.. t0meyyy.. senyum tgk muka sendiri.. Beso d0h iye… mmmm blh tmbh se g nie.. hihihi.. Datuk with his loving Datin and semoga bahagia di dunia Akhir4t.. “

” Comel nyer andeeka ada lesung pipit.. Alhamdulillah keluarga bahagia.. semoga diberkati selalu dan semoga diberikan kesihatan sentiasa sihat & dilindungi selalu aamiin.. “

” Comelnya… suka senyum. Ger4mnya.. nanti jumpa auntie nak g1git pipi yer.. Happy family till syurga, insyaAllah.. “

Pastinya kehadiran Andeeka dalam kehidupan Dato Awie dan isteri menambahkan lagi keceriaan dan kebahagiaan rumah tangga mereka. Semoga Putra Ahmad Andeeka membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ladyana Al-Qudree, Dato’ Awie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..