” So sweet sayang, manjanya dengan papa.. ” – Netizen

Ainina Ahmad B Kongsi Video Koleksi Gambar-Gambar Anaknya, Araelisya Bersama Mantan Suaminya, Rahmad Mega. Wah Berkepit Je Dengan Papa Ye Elisya. Gambar Last Tu Comel Betul !!

Bagi peminat yang mengikuti perkembangan pelakon Ainina Ahmad B, pastinya mengenali wajah anak-anak perempuannya, Nur Ariana dan Araelisya. Ariana sudah meningkat dewasa manakala Elisya pula sudah genap usianya 12 tahun semalam.

Pada perkongsian terdahulu, Ainina ada berkongsikan gambar-gambar Elisya ketika masih bayi sehingga ke hari ini. Ainina turut memberitahu mereka sekeluarga hanya mengetahui tentang penyak1t Pr4der Willi Syndr0me ketika Elisya berusia 3 bulan.

Meninjau akaun Instagram Ainina, telah dimuatnaik satu video yang mana telah disunting gambar-gambar Elisya bersama papanya, Rahmad Mega. Sekalipun ikatan rumahtangga mereka sudah terler4i, Rahmad tetap berhubungan baik dan akrab dengan anak-anaknya ini.

Ainina juga turut mengucapkan rasa syukurnya kerana Elisya sangat rapat hubungannya dengan Rahmad. Rezeki Elisya ada papa dan mama yang sangat menyayanginya. Dari gambar-gambar ini, nampak betapa manjanya Elisya dengan papanya ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Ainina ini mendapat perhatian daripada peminat. Malahan ada juga yang tidak mengetahui Rahmad adalah papa kepada Elisya. Antara komen-komen mereka :

” Oh Rahmad Mega rupanya bek4s suami Ainina Ahmad B. Namun tetap menjalinkan hubungan yang baik demi anak. Alhamdulillah yang terbaik untuk anak- anak.. “

” Andai di berikan emas permata, Ku pilih senyumanmu. Andai kupunyai mahligai indah, Ku hadiahkan untukmu hehe. Chinese look macam papanya.. “

” La baru tahu Rahmad ni ex husband Ainina, maaf saya tak tahu. Semoga Araelisya menjadi anak yang cerdik pandai dan berjaya dunia akhirat Aamiin aamin aamin.. “

” Syukur Alhamdulillah. kakak ikut mirip wajah ayahnya la. adik ikut muka mamanya. Selamat hari lahir Elisya, semoga sihat dan happy selalu.. “

” Terbaek, araelisya itu adalah hadiah istimewa dari Allah untuk tarik tangan kalian ke syurga Allah Taala. kalian bertuah kak, insan terpilih untuk jaga amanah ini syukur.. “

” Alhamdulillah Rahmad Mega pun baik, love sangat tengok kemesraan anak dengan ayah ni. So sweet sayang, manjanya dengan papa.. “

” Patutlah muka ada iras-iras nak cakap tapi tak0t salah. Alhamdulillah kasih ayah sepanjang masa. Manjanya Araelisya.. “

Alhamdulillah, salah satu pasangan yang baik dan boleh dijadikan contoh, bu4ng segala eg0 demi kebahagiaan anak-anak. Semoga Elisya sentiasa sihat dan dapat bercakap dengan lancar seperti mana harapan mamanya, Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ainina Ahmad B, IG Rahmad Mega

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..