” So sweet, nampak jujur sangat each others.. ” – Netizen

Video Emma Maembong ‘Suprise’ Kan Suaminya Dengan Memberikan ‘Sesuatu’. Alahai Romantiknya Emma, Mesti Suami Tak Sangka Kan. Tengok Muka Pun Terharu Sangat !!

Pelakon cantik manis, Emma Maembong kini dilihat sangat bahagia dengan kehidupannya yang sudah bergelar seorang isteri. Kisah percintaan Emma dan suami buat ramai yang tidak menyangka dan sehinggalah kisah perkahwinannya telah mendapat liputan luas oleh media tanahair.

Wanita kelahiran Kuala Terengganu ini juga bukan sahaja memiliki bakat dalam bidang lakonan, malah dia juga turut mempunyai bakat dalam melukis yang telah diwarisinya oleh bapanya. Miliki nama sebenarnya Fatimah Rohani binti Ismail merupakan anak kesembilan daripada 11 adik beradik.

Hasil tinjauan di akaun Instagram milik Emma sendiri, telah berkongsi satu video yang memaparkan dia telah melakukan satu kej0tan buat suaminya, Muhammad Shazli Azhar yang ketika itu mereka bersama-sama sedang berada di rumah.

Emma yang bertelekung cuba mendapatkan suaminya yang sedang berehat di ruang tamu. Setelah itu, Emma telah menyuruh suaminya itu untuk pejamkan mata kerana mahu memberikan sesuatu pada tangan suaminya. Dalam masa yang sama, suami Emma berseloroh bahawa dia merasakan seperti yang dipegangnya itu seperti kunci kereta.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen turut terharu melihat perkongsian video oleh Emma itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Suweet nye.. Nmpk jujur sgt each others.. “

” Alhamdulillah suka tengok Emma & Shazli.. Semoga sentiasa bahagia Emma sayanggggg.. “

” Look so natural.. Semoga dipelihara Allah hbgn ini.. Aaminnn.. “

” Sebakk wei tengok korang berdua.. Emma Maembongofficial semoga sampai syurga korangg.. “

” Sweetnya Semoga berkekalan hingga ke jannah, Aminn.. “

” Cantiknya Emma semoga you dengan husband sampai ke jannah, Amin .. “

Sweet sangat Emma, buat kej0tan untuk suami tercinta dengan memberi sebentuk cincin. Tengok muka suami Emma pun terharu sangat dia dapat kej0tan daripada isteri. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Emma dan suami sentiasa bahagia dan ikatan perkahwinan ini kekal hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..