” So sweet, kahwin lah cepat Mekja dan Abe Joe.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Fizo Omar Bermain Sukan Motocr0ss, Kapsyen Azar Azmi Buat Peminat Teruja. Wahhh Sesuatu Sangat, Doa Yang Baik – Baik !!

Pasangan pelakon ini mula rapat setelah bergandingan dalam drama Maaf Tak Indah beberapa bulan lalu. Hubungan akrab Fizo Omar dan Azar Azmi mula menjadi perhatian peminat setelah mereka juga turut membuat saluran youtube bersama-sama. Video mereka ini pasti mendapat perhatian ramai kerana aksi kelakar mereka.

Dilihat serasi dan sama-sama berperangai gil4-gil4, baik Fizo mahupun Azar tidak memberi sebarang pengesahan tentang hubungan mereka. Fizo pernah memberitahu kepada sebuah akhbar tempatan bahawa hubungannya bersama Azar hanya sekadar kawan kerana beliau masih belum memikirkan untuk berkahwin.

Namun keakraban ini yang terlihat semakin erat dari hari ke hari membuatkan peminat tertanya-tanya. Tidak hanya membuat video youtube bersama, mereka juga melakukan aktiviti luar bersama dan terkini adalah melakukan sukan motocross. Gambar-gambar mereka bersama buat peminat semakin teruja dengan kemesraan ini.

Menerusi akaun Instagram, Azar Azmi telah berkongsikan beberapa keping gambar beliau bersama Fizo Omar dan kawan-kawan bermain sukan motocross. Apa yang menarik perhatian adalah kapsyen Azar yang menyebut Fizo sebagai ‘ My life partner’  buat peminat teruja untuk mengetahui sejauh mana perhubungan mereka. Lain macam betul ayatnya ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Im blessed Allah temukan mek ja dengan orang yang baik-baik, i would LOVE to thank YOU to every each one of them in this photos. Thank you jaga mek ja dari mula sampai akhir @mecanicagarage . Thank you for always give a moral support to me @ftwracing . Thank you for the guide and the guidance @sherco_racing_factory . Thank you for the thrill. Thank you for the lesson and learning process @acoi_pangkolo Ayai kak Erin, @lyn.shaare , abg mi, daddy, Lala, @imzack74 abe joe. Thank you for the experience. . Thank you to my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position @fizoomar . Yang korang nampak indah, yang tak indah? Nanti mek ja kasi up slow2 sebelum geng2 #happyhappybenci #pendakapleherkucing bukak cerita… biar mek ja yang up dulu… hahahahaaa #untilljahanam ni bukan #untilljannah 😂🤣😘 #kautungguakudatang #donthatespreadlove . . . The best sticker printing @pristine_imprint Always care @snowybyazarazmi Lapar? @thecookiegraphy

A post shared by ABOS (@azarazmi) on

Fizo juga dilihat berkongsikan cerita yang sama tentang aktiviti sukan mereka ini namun tag nama Azar di gambar Fizo jadi perhatian peminat. Mereka juga nampak serasi dan mesra bersama.

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini mendapat perhatian daripada ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Ehh.. so suweett la.. Capital word : LOVE YOU.. ”

” Ehh ada pape ke ni.. Awwww.. mekja dlm ht abe joe dh.. “

” So korg bercinta la ni..  Sesuaii la berdua ni.. life partner ahgichuuu.. “

” Loooo so sweet. kawin ah cpt mekja & abe joe.. “

” Eleh padahal azar nak tulis LOVE YOU.. “

” Alooo so sweet la korang, i like. Kiro jadi lah.. “

” Wahhh my life partner, kita suka.. kita suka.. “

” Amboi bercinta ke tu ? sesuai hehe.. “

” Suka tengok kamu berdua, suruh lah abg jo masuk meminang.. “

Amboi sweet sangat ucapannya. Daripada gambar nampak yang indah-indah sahaja dan peminat juga mendoakan moga pasangan ini ada jodoh bersama. Apa pun, seronok melihat wajah ceria Fizo dan Azar ini. Andai ada jodoh, sama-sama kita doakan yang terbaik buat keduanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azar Azmi, IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..