“ So sweet, happy anniversary my favourite couple.. ” – Netizen

Zahirah Macwilson Muatnaik Foto-Foto Thr0wback Bersama Suami Tercinta, Aiman Hakim Ridza Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Yang Pertama Mereka. Simple Ucapan Zahirah Namun Tetap Sweet, Happy Anniversary !!

Umum mengetahui Zahirah Macwilson memilih Aiman Hakim Ridza sebagai pasangan hidupnya. Kisah cinta mereka sentiasa menjadi perhatian netizen dan merupakan antara salah satu pasangan yang serasi di mata peminat. Mendirikan rumahtangga pada bulan Febuari tahun lepas, kini pasangan merpati dua sejoli ini sudah dikurniakan cahaya mata lelaki yang comel.

Mengintai ke akaun Instagram Zahirah, beberapa gambar thr0wback telah dimuatnaik sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang pertama. Zahirah dan Aiman kelihatan cantik dan bergaya pada hari resepsi bahagia mereka. Gambar-gambar di sekitar majlis merakamkan momen-momen manis pada hari persandingan mereka.

Gaun pengantin yang disarungkan Zahirah pada hari bahagianya kelihatan cantik sekali. Bukan itu sahaja, mereka berdua kelihatan begitu r0mantik dan sweet dalam pose-pose sebegitu. Sekejap masa berlalu, usia perkahwinan mereka sudah genap setahun dan pastinya mereka berdua akan menemp0h bahtera perkahwinan ini bersama-sama.

Ulang tahun perkahwinan satu tarikh penting bagi mengenang ikatan suci perkahwinan yang dibina. Tulis Zahirah, dirinya amat menyayangi Aiman dan mengucapkan happy anniversary kepada suaminya. Walaupun ucapannya simple, kata-kata Zahirah cukup bermakna bagi menzahirkan rasa syukur dan sayang.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Selain itu, Aiman juga muatnaik foto sempena hari anniversary mereka di Instagram.

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Posting ini menerima banyak ucapan selamat ulang tahun perkahwinan daripada peminat. Ramai yang mendoakan semoga jodoh dan ikatan perkahwinan yang dibina kekal hingga ke akhirnya. Antara komen-komen peminat dan rakan artis yang lain :

“ Awwwi stil remember this day so clearly.. congratulations.. ” – Catrionabrianross

“ Happy one year anniversary.. Semoga kekal hingga ke Jannah.. aamiin yarabbalalamin.. happy anni perfect couple.. Happy 1st Anniversary To both of u.. ”

“ Happy anniversary ira n aiman.. hope to jannah dear.. happy anniversary my fav couple.. happy anniversary semoga bahagian hingga ke syurga.. ”

“ Sweet.. congrats.. sama anibesarry laa.. Happy anniversary May Allah bless both of you till Jannah.. Aameen.. Selamat ulang thn perkawinan.. ”

“ Lama tak jumpa diset shooting.. Happy Anniversary 1st Year together r.. how fast time flies.. CEPATNYA DAH ONE YEAR.. Comgratulation to you and your husband.. ”

“ Happy Anniversary zahirah and aiman.. May your marriage will last till Jannah.. Aamiin.. happy anny sis minat you.. tarikh kita kawin same la.. hehehe.. ”

“ Diam tk diam dah setahun.. happy anniversary.. bila saya tengok.. saya nak nnron lagi la drama cur1 cur1 cinta.. best couple la.. salam fans indonesia.. so sweet.. ”

“ Happy anniversary both of you.. Nasib belom c0v1d ter0k time ni.. Dpat jugak buat grand wedding.. Heheh.. may allah bless u guys and stay safe.. ”

Zahirah dan Aiman, masing-masing memuatnaik posting sempena anniversary mereka di Instagram. Pastinya, mereka sebagai pasangan selebriti mahu berkongsi momen manis dan hari bahagia bersama peminat. Semoga mahligai perkahwinan Zahirah dan Aiman kekal hingga ke akhirnya serta terus berjaya dalam apa jua yang dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG zahirahmacwilson, aimanhakimridza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..